Gün Haber

Odatv sanığı 3 gazeteci serbest kalacak

CNN Türk'te yayınlanan Dört Bir Taraf adlı programın yapımcısı Nazlı Ilıcak, Oda TV Davası'nın 23 Ocak'taki duruşmada sonuçlanacağını söyledi.
ABONE OL
Abone Ol
Odatv sanığı 3 gazeteci serbest kalacak
Haberler / Türkiye
10 Ocak 2012 Salı 23:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ilıcak, "Benim edindiğim bilgiye göre önümüzdeki duruşmada sanıkların eksik kalan sorguları da yapılacak ve önemli bir kısmı serbest kalacak, aralarında Müyesser Yıldız, Ahmet Şık ve Nedim Şener'in de olduğu gazeteciler özgürlüklerine kavuşacak" dedi.

Odatv davasının 5 Ocak Perşembe günü görülen duruşmasında verilen kararlardan biri de Nazlı Ilıcak’la ilgili. Buna göre; İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, Nazlı Ilıcak’ın duruşmaya çağrılmasına karar verdi.

Gazeteciliğin yargılandığı Odatv davasında, mahkeme heyeti davanın tek müştekisi (şikayetçisi) Nazlı Ilıcak’ın 23 Ocak Pazartesi günü görülecek duruşmaya çağrılmasını kararlaştırdı. Mahkeme verdiği bu kararla gerekçe olarak; şikayet ve delillerin tespit edilmesini gösterdi.
Hatırlanacağı gibi; Nazlı Ilıcak CNN Türk’te yayınlanan “Dört Bir Taraf” adlı programda, avukatı aracılığıyla şikayetini geri çekeceğini açıklamıştı.

  Haberin Videosu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber