Gün Haber

Tektaş Pırlanta Modelleri

Elmas, dünyada çok nadir bulunması nedeni ile çok değerli bir taştır. Bu taşın işlenmesi ile pırlanta üretilmektedir. Bu taş dayanıklı özellikleri ile de bilinir.
ABONE OL
Abone Ol
Tektaş Pırlanta Modelleri
Haberler / GÜN'ün ürünü
29 Eylül 2021 Çarşamba 13:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Özellikle evlilik tekliflerinde tektaş pırlanta yüzükler tercih edilir. Tektaş yüzükler, sevgililer günü, evlilik teklifi, yıl dönümü gibi özel günlerde tercih edilen modellerdir. Evlilik teklifi için tercih edilen tektaş pırlanta yüzükler, bu özelliği nedeni ile aşkı ve bağlılığı temsil eder.

Tektaş pırlanta yüzükler, şık duruşu ile göz kamaştıran bir görünüme sahiptir. İnce işçilik ile üretilen bu yüzüklerin farklı tasarımları da vardır. Her yaştan kadının beğeneceği yuvarlak taşlı, kalp model ve daha değişik modeller arasından tarzınıza uygun olanları tercih edebilirsiniz. Sade şekilde tasarlanan modellerin yanında son derece gösterişli modeller de vardır. Stilinize uygun pırlanta yüzük modellerini seçebilirsiniz.

Baget yüzükler ve tektaş pırlanta yüzükler her devirde ilgi görmektedir. Bu yüzükler aşkın da simgesidir. Özel günlerde takılan pırlanta yüzükleri bir ömür parmağınızda taşıyabilirsiniz. Tektaş pırlanta modellerinin lekesiz ve berrak olması son derece önemlidir. https://www.luxodiamond.com/tektas-yuzuk sitesinden tektaş pırlanta hizmeti alabilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber