Gün Haber

Hazz Çikolataları İle Sevdiklerinizi Mutlu Edin

Pek çok kişinin severek tükettiği çikolata binlerce yıl önce hayatlarımıza girdiğinden beri insanoğlu ile arasında kesintisiz ve giderek güçlenen bir aşk ilişkisi yaşandığını kolaylıkla söyleyebiliriz. Çikolata tropik kakao ağaçlarının tohumlarından üretilir.
ABONE OL
Abone Ol
Hazz Çikolataları İle Sevdiklerinizi Mutlu Edin
Haberler / GÜN'ün ürünü
1 Eylül 2021 Çarşamba 10:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İlk zamanlarda çok pahalı olması nedeniyle halkın her kesiminin tüketmesi mümkün olmayan çikolata “Tanrıların yemeği” olarak adlandırılır ve yalnızca zenginlere yönelik bir lezzet olduğu kabul edilirdi. 1500’lü yıllarda Avrupa’ya gelmiş olan çikolata bu nedenlerden dolayı uzun yıllar boyunca lüksün, zenginliğin ve gücün eş anlamlısı olarak kabul edildi. 19.yüzyıl başlarında üretim alanında yaşanan gelişmeler sonucunda maliyetlerin düşmesi çikolatanın halkın her kesimi tarafından tüketilmesine imkan sağladı. Ve çikolata kısa süre içerisinde tadına bakan hemen herkes için vazgeçilmez bir hale geldi.

Çikolatanın birçok farklı türü olup bu türlerin üretiminde kullanılan malzemeler ve bu malzemelerin oranları farklıdır. En popüler çikolata türü olan sütlü çikolatanın içinde %10-40 civarında kakao bulunur. Diğer çikolata türlerine göre çok daha kolay eriyen sütlü çikolata açık kahverengidir. Beyaz çikolatada çok baskın bir çikolata tadı olmayıp içinde %20 civarında kakao yağı bulunur. %30-80 oranında kakaodan oluşan bitter çikolata pişirmeye uygun bir ürün olma özelliğine sahiptir.

Bu üç temel türün dışında farklı çikolata çeşitleri de vardır. Özellikle son dönemlerde hayran kitlesi giderek artan trüf çikolata gibi spesiyal ürünler lezzetlerinin yanı sıra içlerinde bulunan özel malzemeler ve şık tasarımlı ambalajları ile de ön plandadırlar. Son derece kaliteli ve lezzetli olan trüf çikolata çeşitleri aynı zamanda en iyi hediye alternatiflerinden biri olma özelliğine sahiptir. Trüf çikolata çeşitleri Hazz’ın geniş ürün yelpazesi içerisinde oldukça özel bir yere sahiptirler. En kaliteli hammaddeler kullanılarak üretilen trüf çikolata çeşitleri lezzet garantili, şık ve prestijli ürünlerdir. Hazz trüf çikolata çeşitlerinde farklı malzemelerin bir araya gelmesi en güzel tatların birlikteliğine imkan vermektedir. Bununla birlikte son derece özel ve prestijli ürünler olan trüf çikolataların fiyatları standart çikolatalara göre bir miktar daha yüksek olabilmektedir.

Lezzetin Doruklarına Çıkmak İçin Hazz Ürünleri İle Tanışmayı Ertelemeyin

Hazz spesiyal çikolata çeşitlerini en kaliteli malzemeler kullanılarak üretir ve çikolata severlere çikolata hazzını doruklarda yaşama imkanı sunar. En güzel tatları bir araya getiren Hazz ürünleri geniş çeşitliliği ile farklı damak tatlarına ve beğenilere sahip kişilere kendilerine en çok keyif verecek ürünleri seçme avantajı sağlar. Çikolata tutkunlarının keyifle tükettiği Hazz ürünleri aynı zamanda özel günlerde verilebilecek en iyi hediyelerden biri olarak kabul edilir. Prestijli Hazz ürünleri lezzetleri kadar şık tasarımlı ambalajları ile de dikkat çekmekte olup hazz.com.tr adresinden hızlı ve kolay bir şekilde satın almak mümkündür.

Her bir Hazz ürünü farklı içerikleri ile farklı damak tatlarına ve beğenilere hitap etmeyi başarır. Tasarımlarıyla da lezzetleriyle de beğeni toplayan Hazz ürünleri kaliteleri ve lezzetleri ile ön plana çıkmakta olup tüm ürünlerin üretiminden paketlenmesine ve teslim edilmesine kadar geçen sürede maksimum düzeyde özen gösterilmektedir. Bunun doğal bir sonucu olarak da ortaya son derece kaliteli, sıra dışı ve prestijli ürünler çıkmaktadır.

Hem standart hem spesiyal çikolata ürünleri satın alınırken kalitesinden ve hijyen koşullarına uygun şekilde üretim yapıldığından emin olunan markaların ürünleri seçilmelidir. Kaliteli bir çikolatanın içerisinde çikolatanın türüne göre değişmekle birlikte belirli oranlarda kakao bulunmalıdır. Kaliteli olarak değerlendiren bir çikolata içerisinde %95 oranına kadar kakao bulunması mümkün olabilse de ortalama sınırlarda kakao içeren ürünlerden de aynı lezzete ve kaliteye erişilebilmesi olasıdır. Bu nedenle çikolata satın alınırken içerisinde en az %25 - % 35 oranında kakao bulunan ürünlerin tercih edilmesine özen gösterilmelidir.

Sütlü çikolata en çok sevilen ve tercih edilen çikolata türlerinden biri olup yaklaşık yarısı şekerden oluşur. Bitter çikolatada ise şeker oranı hemen hemen yok denilecek kadar az olur hatta bazı durumlarda hiç şeker olmaz. Çikolata üretiminde kullanılan temel malzemelerden biri kakao yağı olsa da bazı üreticiler kakao yağı yerine trans yağ kullanmayı tercih edebilmekte ve bu durum ürünün kalitesini olumsuz yönde etkilemektedir..

Hazz tarafından özenle üretilen trüf çikolatalar farklı lezzetleriyle, paketlenmeleri ve sunumlarıyla dikkat çeken ürünlerdir. Özel günlerde sıklıkla tercih edilen ve özel bir ürün olan trüf çikolataların tazeliğinin korunabilmesi saklama ve paketleme koşullarının uygun olmasına bağlıdır. Hazz ürünlerinin tamamını tazeliklerinin korunabilmesi için en uygun şartlar altında muhafaza etmekte ve gün içerisinde saat 14.30’a kadar verilen siparişleri aynı gün içerisinde kargolamaktadır. Bu sayede sipariş edilen ürünlerin en kısa süre içerisinde ve tazeliği korunmuş olarak müşterilerine ulaştırılmasını sağlamaktadır. Hazz trüf çikolatalar farklı fiyat aralıklarında üretilmekle birlikte trüf çikolata fiyatları ürünlerin içeriğine, gramajına, kullanılan malzemelere ve buna benzer etkenlere göre değişiklik gösterebilmektedir. Prestijli ürünler olarak ön plana çıkan trüf çikolata fiyatları standart çikolataların fiyatlarına göre bir miktar daha pahalı olabilmektedir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber