Gün Haber

Bayan Babet

Babetler oldukça model çeşitliliğine sahip ayakkabı tarzlarındandır. Yapıları gereği burun kısımları topukları veya bilek kısımları farklı üretilmektedir.
ABONE OL
Abone Ol
Bayan Babet
Haberler / GÜN'ün ürünü
2 Eylül 2021 Perşembe 15:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Babetler yaz aylarında çok tercih edilen bir ayakkabı modelidir. Hanımların rahatlık ve şıklık arayışına direkt cevap veren bayan babet yaz ve bahar aylarının vazgeçilmezidir. Modanın çizdiği çizgi üzerinde bulunun birçok babet modeli ve deseni bulunmaktadır. Kombinlerinize uyum sağlayacak sizi daha zarif gösterecek ve rahat hissettirecektir. Uzun ömürlü kullanım ve kalitesi ile bu ayakkabılar mutlaka yaz alışveriş listenizde bulunmalıdır. Günlük kullanıma oldukça uygundurlar. Fazla bakım istemez bakımları kolay yapılır.

Farklı Bayan Babet Modelleri

Bayan babet çeşitleri çoğunlukla kısa topuk üzerinedir. Bunlardan farklı olarak biraz daha yüksek topuklu olanları, bilek kısmında kemer bulunanları ve bağcıklı modelleri de mevcuttur. Ürünlerin ön kısmındaki yapı da değişiklik gösterebilir. Tercih ve zevklerinize göre sivri burunlu, yuvarlak burunlu veya kare burunlu modelleri tercih edebilirsiniz. Kıyafetinize uyacak renk ve tasarımda birçok çeşit babet modeli mevcuttur. Size en uygun babeti bulmak için  https://tripy.com.tr/kadin-babet-805 sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber