Gün Haber

Sedir Modelleri ile Evinizde Samimi Köşelere Sahip Olun

Gelenekselden kopmayan ancak aynı zamanda modern çizgilere de sahip bir eviniz varsa tercih edebileceğiniz sedir koltuk modelleri, konforlu ve şık bir kullanım imkanı sunar.
ABONE OL
Abone Ol
Sedir Modelleri ile Evinizde Samimi Köşelere Sahip Olun
Haberler / GÜN'ün ürünü
6 Kasım 2019 Çarşamba 15:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bir Osmanlı geleneği olan sedir koltuk, yaşam alanlarının köşe kısımlarına yerleştirilen ve keyifli zaman geçirebileceğiniz mobilyalardan biridir. Sıcak sohbetlerin yapıldığı, kalabalık konukların ağırlandığı sedir koltuklar evinize sofistike bir hava katacaktır.

Gelenekselden kopmayan ancak aynı zamanda modern çizgilere de sahip bir eviniz varsa tercih edebileceğiniz sedir koltuk modelleri, konforlu ve şık bir kullanım imkanı sunar. Uzun ömürlü mobilyalardan biri olan sedir koltuklar sadece evlerde değil, ofis alanlarında da son yılların tercihleri arasındadır.

Şık ve ağır tasarımlı mekanlar için tercih edilen kapitoneli sedir kanepe modelleri, estetik görünümüyle köşelerinizi sofistike alanlara dönüştürecektir. Özelleştirilebilir ebatlarıyla köşe alanlarınızla tam uyum yakalayacak olan sedirler klasik ev aksesuarlarıyla desteklenebilir.

Farklı sedir modelleri ile köşe alanlarınızda hayal ettiğiniz dekorasyonu yakalayabilir, ister modern isterseniz daha geleneksel bir hava yaratabilirsiniz. Standart bir koltuğa göre konuklarınızı daha rahat hissettirecek olan sedir koltuklar, üretim malzemesi ve dayanıklılığıyla da sizi güvende hissettirecektir.

Evinize Şark Köşesi mi Yapmak İstiyorsunuz?

Evinizde en samimi sohbetleri yapacağınız bir şark köşesi yapmak istiyorsanız doğru dekorasyon ögelerini bir araya getirmeye özen göstermeli ve sedir modelleri içerisinden evinizle uyum yakalayacak olanları seçmelisiniz.

Sedir takımının seçiminden sonra duvar için raf, heybe gibi geleneksel aksesuarları kullanabilir, masa ve sehpa üzerine konabilecek bakır aksesuarlar ile şark köşesi görünümünü destekleyebilirsiniz. Sini, nargile ve semaver gibi aksesuarlar da şark köşesi içinde geleneksel havayı yansıtmak için kullanılan aksesuarlar arasındadır.

Köy evi sedir modelleri ile beraber kullanabileceğiniz parçalardan biri de halı ve kilimlerdir. Osmanlı saray dekorasyonunda da öne çıkan motifli kilim ve halılar, şark köşelerine estetik katacak, köşelerin daha sıcak ve samimi bir havaya bürünmesini sağlayacaktır. Sedir takımlarının üzerine seçeceğiniz yastık ve minderlerle de köy evi havasını istediğiniz köşeye uyarlayabilir, yaşam alanlarınızda misafirlerinizi geleneksellikten uzaklaşmadan ağırlayabilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Selahattin gürtekin
 2 Mart 2022 Çarşamba 16:34
Bu koltuk hakında bilgi almak isdiyorum
 Bekir ünlü
 21 Şubat 2021 Pazar 18:26
Yatak soun olur ve alt temizlik sorun olmazmi

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber