Gün Haber

Pileli Etek

Moda dünyasında son zamanlarda yeniden sahneye çıkan bu model her kesimden müşteri tarafından tercih ediliyor. Ama siz kusursuz bir görünüme sahip olmak istiyorsanız vücudunuzu tanımalı ve ona göre seçim yapmalısınız.
ABONE OL
Abone Ol
Pileli Etek
Haberler / GÜN'ün ürünü
29 Eylül 2021 Çarşamba 14:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bir etek tasarlanırken kumaş katlanarak model oluşturuluyorsa bu etek modeline pileli etek denir. Oldukça kurtarıcı bir parça olarak karşımıza çıkan bu modeli dilediğiniz gibi kombinlemek sizin elinizde. Modeli klasik bir tarzda yorumlamak isterseniz üst seçimini gömlekten yana kullanıp topuklu bir ayakkabıyla kombini tamamlamanız halinde oldukça şık bir görünüm elde etmiş olursunuz.

Bunun yanında rahatınıza daha düşkünseniz veya daha günlük bir tarzla bu modeli bütünleştirmek istiyorsanız üst seçiminizi bu doğrultuda yaptıktan sonra spor ayakkabınızı veya sandaletinizi giymek sizin elinizde.

Pileli Etek Modelini Kimler Tercih Etmeli?

Uzun boylu ve zayıf bir fiziğe sahipseniz yine üst seçiminize de dikkat ederek bu modeli tercih edebilirisiniz.

Bunun aksine kilolu bir fiziğe sahipseniz bu modelden uzak durmanızda fayda var. Çünkü bu tercih olduğunuzdan daha geniş ve kilolu görünmenize sebep olacaktır. Pek çok pileli etek modeline https://www.paqu.com.tr/etek sayfasından ulaşabilirsiniz.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber