Gün Haber

Mistik Ortamların Vazgeçilmezi Mum

Son zamanlarda renkleri ile de girdiği ortamın havasını değiştiren mum çeşitleri aydınlatma amacının dışında kullanılmaya başlandı.
ABONE OL
Abone Ol
Mistik Ortamların Vazgeçilmezi Mum
Haberler / GÜN'ün ürünü
29 Aralık 2021 Çarşamba 15:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Mistik hava yaratmak, romantik sofralar kurmak, ortamın kokusunu değiştirmek için mum kullanılır. Her yaştan insanın zevkine hitap eden mumlar değişik şekil ve boyutlarda yapılır. Özel gün ve gecelerde dekorasyon ve süsleme amacı ile tercih edilirken, ev ortamında aksesuar olarak da kullanıldığı görülür.

Yeni yıl etkinliklerinde ya da sofralarında kırmızı renkler hakim olurken, iş yemeklerinde konsepte uygun farklı renkler seçerek ortamı değiştirebilirsiniz.

Mum Renkleri ve Fiyat İlişkisi

Ortamına göre boyut, renk ve kokusu seçilen mum, fiyatları ile de değişiklik gösterir. Bitkisel ürünlerden imal edilen özel üretim mumlar daha yüksek fiyatlı olurken, klasik model olan mumlar daha uygundur.

Kullanım amacınıza ve kullanım yerinize göre mum modellerini ve fiyatlarını görmek için https://www.taymum.com.tr/ adresine bakabilirsiniz. Dilediğiniz mum çeşidini sepete ekleyerek kampanyalardan da faydalanabilirsiniz. Böylece hem kârlı hem de renkli bir alışveriş yapmış olursunuz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber