Gün Haber

Easycep Farkıyla Tamamen Yenilenmiş İkinci El Telefonlar

Easycep, tamamen yenilenmiş ikinci el teknolojik cihazların alım ve satım işlemlerinin gerçekleştirilebildiği bir e-ticaret platformudur.
ABONE OL
Abone Ol
Easycep Farkıyla Tamamen Yenilenmiş İkinci El Telefonlar
Haberler / GÜN'ün ürünü
13 Aralık 2021 Pazartesi 16:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hemen her marka ve modelden; telefon, tablet ve bilgisayarlara düşük maliyetlerle sahip olabileceğiniz Easycep, bakanlık tarafından onaylı olarak sertifikalı biçimde faaliyet göstermektedir.

Özellikle yenilenmiş ikinci el telefonlar açısından oldukça geniş yelpazeli seçenekler sunan Easycep.com, birçok farklı konuda özel avantajlar sunar. İkinci el iPhone, İkinci el Samsung telefon ve ikinci el Huawei telefon gibi modellere Easycep farkıyla oldukça düşük maliyetlerle sahip olmak mümkündür. Easycep’in yeni telefon sahibi olmak isteyenlere sağladığı avantajların başında düşük maliyetler geliyor olsa da bunun dışında birçok avantaj da bulunur.

Her Markanın Her Modeline En Düşük Maliyetlerle Ulaşabilme Kolaylığı

Easycep ayrıcalıklarıyla herkesin en düşük maliyetlerle hep hayalini kurduğu akıllı cihazlara sahip olması olanaklıdır. Dünyada en çok tercih edilen akıllı telefon markalarını bünyesinde barındıran Easycep, telefon satışı yapmak isteyenlere de önemli ayrıcalıklar sunar. Easycep farkıyla akıllı cihazlar, gerçek değerinde satın alınır.

Easycep üzerinden yenilenmiş telefon konseptiyle satın alınabilecek akıllı telefon markaları şu şekilde sıralanabilir:

·       İPhone

·       Samsung

·       Huawei

·       Xiaomi

Bu markaların tamamen yenilenmiş ikinci el telefonlarına düşük maliyetlerle Easycep üzerinden sahip olunabilir. Ayrıca yine aynı markalara ait sahip olunan ikinci el cihazların satışının da yapılması mümkündür. En iyi fiyat garantisiyle Easycep, belirtilen markalara ait telefonları satın almaktadır.

Easycep Garantisi ile Ayrıcalıklardan Yararlanın

Easycep farkıyla yeni sahipleriyle buluşturulan yenilenmiş ikinci el telefon, ipad, ikinci el apple watch, robot süpürge diğer cihazlar Easycep güvencesi altındadır. 12 aylık garanti süresi vadeden Easycep, sıfır mahiyetinde yenilenmiş cihazlara oldukça düşük fiyatlarla sahip olabilme kolaylığı sunmaktadır. Ayrıca Easycep’in sunduğu avantajlar arasında 14 gün içerisinde iade edebilme kolaylığı da bulunur.

Easycep üzerinden satın alınan yenilenmiş telefon veya diğer cihazların 14 gün içerisinde iade edilmesi mümkündür. Tüm bu avantajlara ek olarak Easycep, yenilenmiş telefonları satışa sunmadan önce 50 farklı noktasında kontrol gerçekleştirir. Dolayısıyla Easycep üzerinden satın alınan ikinci el telefonların hemen hiç birinde olumsuzlukla veya sürprizlerle karşılaşmak olası değildir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber