Gün Haber

Mini Fırın

Hızlanan hayat koşulları ve daralan evlerin çoğalmasıyla küçük ve pratik ev aletlerine olan ilgi daha da artmıştır.
ABONE OL
Abone Ol
Mini Fırın
Haberler / GÜN'ün ürünü
29 Aralık 2021 Çarşamba 15:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Mutfakların vazgeçilmezi mini fırın modelleri de en sık tercih edilen fırın modelleridir. Şık tasarımı ve özel sistemleriyle bütün ürünleri istenen şekilde pişirmektedir. Fırın profesyonel mühendisler tarafından tasarlanmıştır. Teknolojinin gelişimiyle beraber fırının sistemlerinde de gelişmeler olmaktadır. Kapasitesi, gücü, aydınlatması, tasarımı ve ısıtma özellikleriyle her geçen gün geliştirilmektedir.

Mini Fırın Özellikleri

Her evin en pratik eşyası olabilen mini fırın yalıtım özellikleriyle akıllarda kalmaktadır. Yalıtım kalitesi pişirilecek ürüne, elektrik tüketimine ve ayarlanan sıcaklığa göre değişmektedir. Fırının en önemli özelliği ise içerisinde pişen yiyeceklerin kokusunun dışarıya yansımamasıdır. Bunun nedeni üstün kapak tasarımından kaynaklanmaktadır. Pişirme opsiyonları ise fırının küçük olmasının yanı sıra oldukça büyüktür.

Her yemek için farklı alternatiflerde opsiyonlar bulunmaktadır. Bunların yanı sıra fırınların iç aydınlatması önemli bir kriterdir. Kapağı açıp yemeğin pişip pişmediğini kontrol etmeye gerek kalmadan aydınlatma sayesinde yemek izlenebilmektedir. Fırın modellerini incelemek için https://www.kumtel.com/mini-midi-firin sitesini ziyaret edebilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber