Gün Haber

Masifpan

Ahşap, doğal kaynaklardan elde edilen tamamen organik, çevreyle tam uyumlu, geri dönüştürülebilir bir malzemedir. Ahşabın sektörde kullanılabilir hali olan masifpan, ladin, çam, meşe, kayın, ceviz gibi ağaçlardan elde edilmektedir.
ABONE OL
Abone Ol
Masifpan
Haberler / GÜN'ün ürünü
25 Kasım 2019 Pazartesi 16:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Masif paneller ömrünü tamamlamış sağlıklı ağaçlardan seçilerek üretilmektedir. Sürdürülebilirliğin devamı için FSC denetiminde, ülkemiz ormanlarından seçilerek temin edilen tomruklar, kontrolleri yapıldıktan sonra üretim tesislerine gönderilir.  Birinci kalite üretim için tomruklar uzmanlar tarafından denetlenir.

Masifpan Üretimi

Seçilerek alınan tomruklar uluslararası standartlara uygun olarak, uzman personel tarafından işlenir. Tesislerde kullanılan ileri teknoloji ve deneyimli personel sayesinde yüksek üretim kapasitesi ile uzun ömürlü ve dekoratif masif panellerin elde edilmesi sağlanır. İstenilen ölçülerde latalar preslenerek ve yapıştırılarak masif paneller hazır hale getirilir. Ahşap malzemenin doğallığını koruması ve fiziksel koşullardan etkilenmemesi için özel bir ambalajlama tekniği kullanılır.

Masifpan Kullanım Alanları

%100 doğal malzemeden elde edilen masif paneller mimari projelerde, çevreyle uyumlu, dekoratif ve konforlu kullanım imkânı bulurlar. Mobilya imalatında, güverte yapımında, okul, ofis, konut gibi yaşam alanlarında, iç ve dış mekânlarda birçok alanda kullanılan masifpan, sağlıklı bir malzemedir. Bu ürünleri incelemek ve arasından seçim yapmak için https://salkimorman.com.tr/masif-panel.htm sayfasını ziyaret ediniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber