Gün Haber

Elektrikli Soba

Son zamanlarda farklı ısınma teknikleri arasında elektrikli soba da yerini alıyor. Elektrikli soba isminden de anlaşılacağı gibi elektrikten aldığı gücü ortama ısı olarak yayıyor ve kış aylarında enerji tasarrufu sağlayarak hızlı bir şekilde ısınmak mümkün oluyor.
ABONE OL
Abone Ol
Elektrikli Soba
Haberler / GÜN'ün ürünü
25 Kasım 2019 Pazartesi 14:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Soba ya da doğalgaz ile ısınmak uzun süre alıyor fakat elektrikli soba dakikalar içerisnde ortamı sıcacık yapmaya yetiyor. 

Elektrikli soba tercihe göre duvara monte edilerek ya da ayaklı bir şekilde kullanılabiliyor. Tercihe göre bölgesel ısıtma yöntemleri olan ayak ısıtma ve masa üstü elektrikli sobalar da rahatlık sunuyor. Daha az yer kapladığı için duvar tipi elektrikli sobalar tercih ediliyor. Uzaktan kumandalı ya da düğmeli olarak üretilen elektrikli soba modelleri arasında sağladığı konfor bakımından uzaktan kumandalı modeller daha çok tercih ediliyor. 

Elektrikli Soba Fiyatları

Elektrikli soba fiyatları sobanın modeline ve özelliklerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Ancak her bütçeye uygun elektrikli soba bulunuyor. Sizler de bütçenize uygun elektrikli sobaları incelemek için https://www.ufotr.com/isitici sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber