Gün Haber

Erkek Sırt Çantası

Erkeklerin aksesuar açısından kadınlar kadar opsiyonu bulunmasa bile yine de bazı seçenekler üzerinden yürüyebilme şansları vardır. Bu şanslardan birisi de erkek sırt çantası modelleridir.
ABONE OL
Abone Ol
Erkek Sırt Çantası
Haberler / GÜN'ün ürünü
25 Kasım 2019 Pazartesi 14:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Arkasında bulunan çoklu bölme gözleri ile her türlü malzemeyi içine koyabileceğiniz bu sırt çantaları, güçlendirilmiş fermuarları ve laptop koyma gözleri ile dikkatleri üzerlerine çekmektedir. İçerisine koyabileceğiniz bir ürünü oldukça iyi bir şekilde koruyan bu çanta çeşitlerinin bazı çeşitlerinde fermuar kilidi bile bulunmaktadır. Bu kilit ise herhangi bir hırsızlıktan çantanızı en iyi şekilde koruyabilmenin garantisini vermektedir. Ayrıca üstünde bulunmakta olan el tutacağı sayesinde sırtınız yorulduğunda bile elinizde taşıma imkânı bu çantalar tarafından insanlara sunulmaktadır. 

Erkek Sırt Çantası Özellikleri

Sağ ve sol taraflarında olan fileli suluk gözleri sayesinde pet bir şişeye koyulacak bir su sayesinde gidilen yerlerde susuz kalmama garantisini de sağlamaktadır. Ayarlanabilir sırt kopçaları sayesinde isteyen kullanıcılar aşağıda çantalarını kullanabiliyorken isteyen kullanıcılar çantalarını daha yukarı seviyelerde tutabiliyorlar. Bu tarz çanta ve çeşitlerine ise https://www.hipicon.com/erkek/canta/sirt-cantasi adresi üzerinden kolaylıkla ulaşılabiliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber