Gün Haber

Colossal

Geçmişten günümüze kadar gelen süreç incelendiğinde makyaj yapmanın her zaman bir yeri olmuştur. Bir kadının daha güzel görünmesini ya da kusurlarını kapatmaktadır. Makyaj yaparken kullanılan ürünler çok önemlidir.
ABONE OL
Abone Ol
Colossal
Haberler / GÜN'ün ürünü
25 Kasım 2019 Pazartesi 13:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yüzünüzde istediğiniz bölgeleri ön plana çıkarmak ve bakımlı görünmenin anahtarı olan Colossal ürünleri ile çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Colossal Ürünleri ile Etkileyici Makyajlar

Makyaj yapmak denince göz, dudak ve yüz makyajı akla gelmektedir. Hepsi bir araya geldiğinde mükemmel bir makyaj tamamlanmış olmaktadır. Colossal ’ın ürünleri ile günlük hayatınızda hem pratik hem de hızlı bir şekilde makyajınızı yapabilirsiniz. Söz konusu göz makyajı olunca Colossal ‘ın ürünleri hem derin bakışlara sahip olabilir hem de makyaj yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Colossal Ürünleri ile Göz Makyajı

Colossal ürünleri etkileyici bir göz makyajı yaparak gözlerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Big shoot maskara ile kirpiklerinize hacim kazandırabilir ve renklendirebilirsiniz. Kirpiklerinizin daha hacimli olmasını isteyenler için extra siyah maskara, black maskara seçenekleri de bulunmaktadır. Kajal argan yağı içerikli maskara ile bakışlarınıza farklı bir boyut kazandırabilirsiniz. Göz kalemi ile gözlerinizi belirgin hale getirebilirsiniz. https://www.cosmetica.com.tr/maybellinenewyork/ sayfası yeni nesil ürünleri sizlerle buluşturuyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber