Gün Haber

Missha BB Krem

Dünyada en fazla tercih edilen yoğun kapatıcılığa sahip olan missha bb krem ile kusursuz bir cilt görünümüne sahip olabilirsiniz. Cildinizdeki lekeleri kapatarak parlak ve aydınlık bir cilt görünümüne kavuşmanızı sağlar.
ABONE OL
Abone Ol
Missha BB Krem
Haberler / GÜN'ün ürünü
27 Ekim 2020 Salı 12:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gün boyu rahatlıkla kullanabileceğiniz bb krem akma ve dağılma yapmaz. İçeriğinde bulunan spf42 ile yaşlanma karşıtı etkilerine karşı koruma sağlamanıza yardımcı olur.

Missha Hacim Sağlayan Maskara

Dolgun ve hacimli kirpiklere sahip olmak her kadının isteklerinden biridir. Missha hacim sağlayan maskara ile kirpiklerinize istediğiniz hacmi verebilirsiniz. İstediğiniz kat kadar sürebilirsiniz. Topaklanma ve dağılma yapmadan kolaylıkla kullanmanızı sağlar. Kirpik diplerinizden uçlarına kadar muhteşem bir görünüm kazanmanızı sağlar. 

Missha Leke Karşıtı Bakım Kremi

Cildinizdeki lekeler en büyük sorununuz ise missha leke karşıtı bakım kremi ile lekelerinizden kurtulabilirisiniz. İçeriğinde bulunan C vitamini ile cildinizin sıkı görünüme kavuşmasını sağlar. Kollajen, E vitamini ve fullerenler sayesinde cildinizi korumaya yardımcı olur. Koyu olan cilt tonunuzun da açılmasına yardımcı olur. Kaliteli ürünler için https://www.kozmela.com/missha adresinden ulaşabilirsiniz. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber