Gün Haber

Dermoskin ile Cildini Güneşe Karşı Koru!

Cildin ihtiyaç duyduğu vitaminlerden biri de D vitaminidir. Güneş D vitamini açısından en önemli etkendir. Ancak uzun süre güneşe maruz kalmak ciltte yaşlılık belirtileri, leke gibi cilt problemlerini de beraberinde getirir.
ABONE OL
Abone Ol
Dermoskin ile Cildini Güneşe Karşı Koru!
Haberler / GÜN'ün ürünü
21 Temmuz 2022 Perşembe 10:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Güneşin zararlı ışınlarına karşı cildi korumak için güneşe çıkmadan önce SPF içerikli güneş koruyucu ürünler sürülmesi gerekir. Dermoskin her cilt tipiyle uyumlu güneş ürünleri geliştirmektedir. Özel geliştirilmiş 5 yıldızlı UVA-UVB ışınlarına karşı yeni jenerasyon koruyucu filtre içermektedir. Cildinizi güneşe karşı korurken gün boyu nemlendirme sağlar.

Aydınlatıcı Tonik

Dermoskin Be Bright aydınlatıcı tonik, lekeli ve lekeye eğilimli ciltler için özel olarak geliştirilmiştir. Özel formülü cildin pH seviyesini korumaya yardımcı olur. İçeriğindeki C vitamini ciltteki ton farklılıklarını gidermeyi destekler. Hyaluronik asit cildin nem seviyesini korumayı korur cilde eşit ve aydınlık bir görünüm kazandırır.

Dermoskin Krem

Dermoskin Be Bright Arbutin Complex Krem, leke karşıtı geliştirilmiş aydınlatıcı etkili kremdir. Ciltte var olan leke ve ton farklılıklarını en aza indirgemeye yardımcı olur. Cildin nem seviyesini dengelerken ciltteki ton eşitsizliklerinin giderilmesine ve aydınlık görünüm kazandırır. Eğer cildinizde leke problemi yaşıyorsanız bu ürün tam da size göre diyebiliriz.

Dermoskin Acnegun

Akne sağlık acısından tehdit edici bir unsur olmasa da estetik görünüm açısından kişiyi son derece rahatsız eder. Dermoskin Acnegun serisi yağlı ve akneli ciltler için geliştirilmiştir. Cildin sebum (yağ) seviyesini dengeler. Akneleri giderirken yenilerin oluşmasını önlemeye yardımcı olur.

Dermoskin göz kremi, Dermoskin Arbutin, Dermoskin biotin şampuan ve daha fazla ürün seçeneğini Dermokozmetika’da bulabilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber