Gün Haber

Dikey Isıtıcı

Küçük bir odanız varsa ve enerji maliyetlerinden tasarruf etmek istiyorsanız, dikey bir elektrikli ısıtıcı iyi bir seçenektir.
ABONE OL
Abone Ol
Dikey Isıtıcı
Haberler / GÜN'ün ürünü
27 Haziran 2022 Pazartesi 15:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ayrıca portatif olmaları onları oturma odaları, yatak odaları ve ofisler için ideal kılmaktadır. Dikey ısıtıcı ürünleri, dünyadaki evlerde bulabileceğiniz en yaygın ısıtıcı türüdür. Bu tarz ürünler ucuzdurlar. Ayrıca kurulumu kolaydır ve çok az bakım gerektirirler veya hiç bakım gerektirmezler.

Dikey ısıtıcılar, portatif masa ısıtıcılarından oda tipi modellere kadar çeşitli şekil ve boyutlarda tasarlanmaktadır. Bazıları sadece iç mekan kullanımı için tasarlanan dikey ısıtıcıların bazıları da hem iç hem de dış mekanlarda kullanılabilmektedir. Dikey ısıtıcılar, elektriği bir ısıtma elemanı aracılığıyla ısıya dönüştürerek çalışmaktadır.

 Dikey ısıtıcı ürünlerinde; ısıtma elemanı, içinden akım geçtiğinde çok ısınmak üzere tasarlanmış bir elektrik iletkenidir. Isıtma elemanı tipik olarak demir veya nikel krom gibi metal alaşımdan yapılmıştır. Ancak ünite dış mekan kullanımı için yapılmışsa seramik veya porselen kaplı çelik de olabilir. Burada birbirinden farklı dikey ısıtıcıları incelemek isterseniz hemen https://www.kumtel.com/dikey-isitici internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber