Gün Haber

Havuz Bonesi

Yüzerken çok daha yüksek performans göstermek için gerekli tüm malzemeleri kullanmak gerekmektedir. Yüzerken saçların sizi rahatsız etmemesi için bone kullanabilirsiniz.
ABONE OL
Abone Ol
Havuz Bonesi
Haberler / GÜN'ün ürünü
27 Haziran 2022 Pazartesi 14:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bunun yanında uygun bir mayo ve gözlük yüzerken rahat etmenize yardımcı olacaktır. Havuz bonesi kullanıcısının çok daha rahat yüzmesine yardımcı olacaktır. Bone ile saçların toplanması ile saçların dağılıp yüze gelmesinin önüne geçilmektedir.

Havuzlarda kullanılan boneler özellikle havuz suyunun klorundan saçlarınızı korumak için de kullanılmaktadır. Bu bone su geçirmez özelliği sayesinde saçlarınızı korumaktadır. Çabuk kuruyan ve yeniden kullanılabilen bu boneler sadece sporcular için değil herkes için bir zorunluluktur.

Havuz Bonesi Kullanımı

Havuz ve denizde yüzmeyi sevenler için havuz bonesi kullanımı şarttır. Saçların dağılmadan bone içerisinde muhafaza edilmesi sayesinde suyun zararlı kısmından saçlar etkilenmeyecektir. Silikon olarak tasarlanmış olan bu boneler her başa uygun olacak şekilde yapılmaktadır. Bu boneler kullanım kolaylığı ve çabuk kuruma özelliği sebebiyle çok yoğun olarak tercih edilmektedir. Farklı renk ve desenlerde hazırlanmış olan bonelerin çocuklar için olanı da bulunmaktadır. Kendi zevkinize uygun olan boneleri inceleyerek satın almak için https://www.lescon.com.tr/yuzucu-bone-ve-yuzucu-gozluk/ sayfası sizleri bekliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber