Gün Haber

Posca Ürünleri

Kâğıt veya karton gibi yüzeylerde kullanım sırasında kâğıdın dokusu sayesinde Posca rengi emilir ve bu sayede yılına ait çizim kalıcı hale gelir.
ABONE OL
Abone Ol
Posca Ürünleri
Haberler / GÜN'ün ürünü
27 Haziran 2022 Pazartesi 12:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Posca, her türlü kâğıt, naylon, plastik, lateks, vinil, köpük kaplama, suni deri, PVC, mum, porselen, mantar yüzey, sunta, seramik, seramik veya beton dahil her türlü kumaş, birçok farklı yüzeyde kullanım için çok uygun üründür. Pürüzlü ve gözenekli yüzeylerin emici özelliğinden dolayı bu yüzeylerde kalıcı etki gösterebilir. Cam gibi tamamen pürüzsüz yüzeylerde, tamamen vernikle kaplanmış nemli bir bez ile de birkaç saniye içinde temizlenebilir.

Seramik yüzeylerde kullanıldıktan sonra iki yüz yirmi derecede 45 dakika fırında ısıtılır ve kalıcı olması için verniklenir. Porselen veya cam gibi yüzeylerde kullanıldığında 160 derecede 45 dakika ısıtıldıktan sonra şeffaf vernik ile kaplanmalıdır.

Posca Kalemlerin Özellikleri

Kâğıt veya karton gibi yüzeylerde kullanım sırasında kâğıdın dokusu sayesinde Posca rengi emilir ve bu sayede yılına ait çizim kalıcı hale gelir. Tüm renkleri içeren farklı tipte uçlar ve renk varyasyonlarının varlığı sayesinde kullanım süreci çok faydalı hale gelir. Zengin renk paletini dilediğiniz gibi kullanabilir veya farklı tipte ipuçları ile her türlü çizimi deneyebilirsiniz.

Aynı zamanda toksik madde içermez yani su bazlıdır ve herhangi bir tehlike oluşturmayan bir ürün olma özelliğine sahiptir. Ürünü oluşturan üreticilerin olası tüm durumları göz önünde bulundurarak doğru ve güvenle, çocuğunuzun sağlığını ve kendinizinkini düşünüyorsunuz. Posca kalemlerini https://www.guvensanat.com/posca sitesinden satın alabilirsiniz.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber