Gün Haber

Burdur'da Onaç Baraj Göleti dondu

Burdur'un Bucak İlçesi'nde hava sıcaklığının sıfırın altında 9 dereceye düşmesi üzerine Onaç Baraj Göleti'nin bir kısmı buz tuttu.
ABONE OL
Abone Ol
Burdur'da Onaç Baraj Göleti dondu
Haberler / Türkiye
19 Ocak 2012 Perşembe 09:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye genelinde etkili olan kar yağışı ve soğuk hava Bucak İlçesi'nde de etkisini sürdürüyor. Bucak'ta geçen hafta yağan karın ardından hava sıcaklığı sıfırın altında 9 dereceye kadar düştü. Havanın soğumasıyla birlikte Onaç Baraj Göleti'nin Dağırcık Köyü mevkiindeki bölümü dondu. Buz tabakasını görenler büyük şaşkınlık yaşadı. Bölge sakinleri göletin ilk kez donduğunu söyledi. Bölge sakinlerinden bazıları, donduğundan emin olmak için gölete taş ve şişe attı. Bazıları ise buzun üzerinde yürüdü. Çevrede yaşayan kuşlar ise buz nedeniyle gölet yüzeyine konamadı.
Bucak'ta hava sıcaklığının mevsim normallerinin altında seyrettiğini belirten Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, göldeki buz tabakasının daha da genişleyeceğini kaydetti.
 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber