Gün Haber

Aydınlı iş adamının sır intiharı

Aydın'nın birçok ilçesindeki işyerinde kardeşleriyle balık satan 33 yaşındaki Cengiz Suluk, kent merkezindeki ofisinde başından vurulmuş halde olarak bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Aydınlı iş adamının sır intiharı
Haberler / Türkiye
18 Ocak 2012 Çarşamba 12:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kısa süre önce Kuşadası İlçesi'nde otel ve yat aldığı belirtilen Suluk'un cesedinin yanındaki ruhsatlı otomatik av tüfeği incelenmek üzere laboratuara gönderildi, olay yerinde her hangi bir nota rastlanmazken Suluk'un intihar etmesine neden olacak bir sorun olmadığı ileri sürüldü. Ancak yapılan ilk incelemede Suluk'un intihar ettiği belirlendi.
Olay, Aydın Şehirlerarası Otobüs Terminali yakınındaki 33 yaşındaki Cengiz Suluk'a ait ofiste dün saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Birçok ilçede '9 Kardeşler Balıkçılık' adıyla faaliyet gösteren işyerinin sahiplerinden olan evli 3 çocuk babası Cengiz Suluk'a cep telefonundan ulaşamayan yakınları ofisine gitti. Ofisin ışıklarının yanmasına rağmen kapısının kilitli olduğunu fark eden yakınları camı kırıp içeri girdiklerinde korkunç manzarayla karşılaştı. Otomatik av tüfeğiyle başından vurulan Suluk'un yakınları polis ve sağlık ekiplerine bilgi verdi. Gelen sağlık görevlileri Cengiz Suluk'un öldüğünü belirledi. Polisin yaptığı ilk incelemede, herhangi bir nota rastlanmazken, tüfeğin ruhsatlı olduğu ve Suluk'un intihar ettiği belirlendi. Üç çocuk babasının ölümü yakınlarını yasa boğdu. Olayı duyunca gelen Suluk'un yakınları, sinir krizi geçirip çevredeki bazı işyerlerinin camlarını kırınca bölgeye Çevik Kuvvet ekipleri sevk edildi. Suluk'un bazı yakınları ofise girmek istedi ancak güvenlik önlemi alan polis engel oldu.
OTEL VE YAT ALMIŞ
Yakınları Cengiz Suluk'un intihar etmesine neden olacak bir sorunu olmadığını, 9 kardeş olduklarını ve işlerinin yolunda gittiğini, hatta kısa süre önce Kuşadası İlçesi'nde bir otel ile yat aldıklarını belirtti. Talihsiz adamın cesedi, savcının incelemesi ardından ön otopsi için Aydın Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber