Gün Haber

Boşanıyorlar

Üç yıllık ilişkinin ardından geçtiğimiz temmuz ayında Bodrum’da evlenen Gökçe Bahadır ve Ali Sunal boşanıyor. Anlaşmalı olarak boşanmaya hazırlanan çift, önümüzdeki günlerde mahkemeye başvuracak.
ABONE OL
Abone Ol
Boşanıyorlar
Haberler / Türkiye
26 Ocak 2012 Perşembe 09:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kemal Sunal’ın kendisi gibi oyuncu olan oğlu Ali Sunal (35) ile meslektaşı Gökçe Bahadır (31), üç yıl süren birlikteliğin ardından geçtiğimiz temmuz ayında Bodrum’da nikâh masasına oturmuştu.

İki gün iki gece süren düğün kutlamalarının ardından Yunan adalarında balayına çıkan çift, verdikleri tüm röportajlarda çok mutlu olduklarını dile getiriyor, birbirlerini çok sevdiklerini söylüyordu. Ancak bu mutluluk fazla uzun sürmedi. Evliliklerinin altıncı ayında “anlaşamadıkları” için ayrılık kararı alan Sunal ve Bahadır, mahkeme sürecini önümüzdeki günlerde başlatacak. Konuyla ilgili Gökçe Bahadır, “Geçinemediğimiz için boşanma kararı aldık. Bu kararın nedeni asla üçüncü bir şahıs değildir” diyerek anlaşmalı olarak boşanmanın yollarını aradıklarını söyledi.
(Hürriyet)

  Haberin Videosu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber