Gün Haber

Otobüs şarampole yuvarlandı: 4 ölü

Ankara’da kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı. Kazada 1’i çocuk 4 kişi öldü, 51 kişi de yaralandı.
ABONE OL
Abone Ol
Otobüs şarampole yuvarlandı: 4 ölü
Haberler / Türkiye
25 Ocak 2012 Çarşamba 10:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kaza, saat 04.30 sıralarında kuzey çevreyolunda İvedik Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Van’dan İstanbul’a giden ve içinde 55 kişi bulunan 34 FM 0018 plakalı yolcu otobüsü, İvedik Kavşağı yakınlarında kontorlden çıktı. Yolcu otobüsü yol kenarındaki bariyerleri aşarak şarampole yuvarlandı. Devrilen otobüste bulunan yolculardan 1’i çocuk 4 kişi öldü, 51 kişi de yaralandı. Yaralılardan bir bölümünün durumunun ağır olduğu belirtildi.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Ambulansların kaza yerine ulaşılabilmesi için İvedik Caddesi ve Yozgat Bulvarı’nda belediye ekipleri yol açma çalışması yaptı. Yaralılardan bazıları ayakta tedavi edildi. Durumu ağır yaralılar ise çevredeki hastanelere kaldırıldı. Bazı yolcuların da kendi çabaları ile hastanelere gittikleri öğrenildi. Sağlık ekipleri yaralılara müdahale sırasında zor durumda kaldı. (DHA)

  Haberin Videosu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber