Gün Haber

‘Yan bakma kavgası’nda 2 üniversiteli bıçaklandı

Konya’da otobüs durağında arkadaşlarını bekleyen üniversite öğrencileri 22 yaşındaki Yahya Eyüpoğlu ve 23 yaşındaki Veysel Çoban, kimlikleri belirlenemeyen 3 kişi ile 'yan bakma' tartışması yüzünden çıkan kavgada bıçaklandı. Yaralı öğrenciler hastaneye kaldırılırken, polis saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.
ABONE OL
Abone Ol
‘Yan bakma kavgası’nda 2 üniversiteli bıçaklandı
Haberler / Türkiye
25 Ocak 2012 Çarşamba 12:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Olay, dün saat 22.30 sıralarında merkez Karatay İlçesi Mevlana Caddesi'ndeki otobüs duraklarında meydana geldi. Konya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Bölümü 2'nci sınıf öğrencileri Yahya Eyüpoğlu ve sınıf arkadaşı  Veysel Çoban, iddiaya göre, otobüs durağında arkadaşlarını beklerken yanlarından geçen 3 kişinin kendilerine bakması üzerine, 'Neden bakıyorsunuz, bir sorun mu var?' diye sordu. Alkollü olduğu ileri sürülen 3 kişi de küfür ederek öğrencilere cevap verince aralarında tartışma çıktı.
BİRİNİN DURUMU CİDDİ
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Yahya Eyüpoğlu kalbinin altından, Veysel Çoban da belinin sağ tarafından bıçaklandı. Kanlar içinde yere yığılan Eyüpoğlu ve Çoban, çevredekiler tarafından çağrılan ambulanslarla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Eyüpoğlu'nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Polis, verilen eşkal doğrultusunda çalışma başlatırken, Mobese ve çevredeki işyerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını da incelemeye aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
DHA

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Yasin efe
 25 Ocak 2022 Salı 23:33
İstanbul

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber