Gün Haber

76 yaşındaki çoban keçileriyle birlikte kayboldu

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde dün sabah keçi otlatmaya giden 76 yaşındaki Ramazan Kırıkdirek, bir daha eve dönmedi. Yakınlarının yardım istemesi üzerine AKUT, jandarma ve 200'e yakın köylü, Kırıkdirek'i gece boyunca aramasına rağmen sonuç alamadı.
ABONE OL
Abone Ol
76 yaşındaki çoban keçileriyle birlikte kayboldu
Haberler / Türkiye
25 Ocak 2012 Çarşamba 11:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fethiye'nin Gökben Köyü'nde kızı 32 yaşındaki Kezban Kırıkdirek ile birlikte oturan Ramazan Kırıkdirek, dün saat 08.00 sıralarında keçi otlatmak için evden ayrıldı. Kırıkdirek'in akşam eve dönmemesi üzerine yakınları jandarmadan yardım istedi. İhbar üzerine Fethiye AKUT koordinatörü Ersin Gür ve 8 kişilik ekip, 40 jandarma ve 200'e yakın köylü, saat 19.00 sıralarında Avdan Mevkii'nde arama çalışmalarına başladı. Arama çalışmalarına Ramazan Kırıkdirek'in kızı Kezban Kırıkdirek de katıldı. Kırıkdirek'in keçileri her zaman otlattığı bölgede yaklaşık 6 saat arama yapan ekipler, sonuç alamadı. Gece kurtarma ekipleriyle birlikte babasını arayan Kezban Kırıkdirek, "Babam keçilerimizi otlatmak için evden çıktı. Her gün erken saatte çıkar çok geç olmadan gelirdi. Gelmeyince biz de korktuk. Jandarmaya haber verdik. Ben de ekiple birlikte arama çalışmalarına katıldım" dedi.

'HAYATINDAN ENDİŞE EDİYORUZ'

Gökben Köyü Muhtarı Mehmet Ali Güzel ise "Ramazan amcamız 10 kadar keçisini otlatmak için dün sabah evden çıkmış. Akşam da gelmeyince köylü olarak çok meraklandık. Keçilerini otlattıktan sonra vakitlice evine giderdi. Hayatından endişe ediyoruz. Hem kendisi hem de otlattığı keçileri kayıp. Bulana kadar yılmadan çalışmaları sürdüreceğiz" diye konuştu. Ekipler, kötü hava koşulları nedeniyle ara verdikleri arama çalışmalarına, bu sabah yeniden başladı.
DHA

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber