Gün Haber

Baskılı Koli Bandı

Baskılı koli bandı çeşitleri her koruma hem de reklam alanında işletmelerin yanında olmaya devam ediyor. Kaliteli baskılı koli bandı modelleri ile rekabetçi sektörde işletmenizi bir adım öne çıkarabilirsiniz.
ABONE OL
Abone Ol
Baskılı Koli Bandı
Haberler / GÜN'ün ürünü
16 Temmuz 2020 Perşembe 12:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ankara baskılı koli bandı çeşitlerimiz fiyat ve kalite konusunda beklentilere tam olarak yanıt veriyor.Farklı ebatlarda üretilen bantlarımızla paketlerinizi taşımaya uygun hale getirebilirsiniz. Farklı tasarım koli bantlarını sizler için üretebiliriz. İş yeri bilgilerinin yazdırıldığı baskılı koli bantları markanızın daha fazla bilinmesine yardımcı oluyor.Günlük hayatımızın her alanında karşımıza çıkan baskılı koli bandı paketlerinizi ambalajlar ve güvenle taşınmasını sağlar.

Baskılı koli bandı çeşitlerinizi paketlerinizi sarar ve zarar görmeden taşınmasını sağlar. Kullanışlı yapıya sahip olan baskılı koli bandı ürünleri ayarlanabilir bant genişliği üzerinden üretilmektedir.

Tek Tıkla Satın Al

Biz müşterilerimizin tüm isteklerine yanıt verecek şekilde üretim gerçekleştiriyoruz. Firmalarının logosunu taşıyan baskılı koli bantlarını imal ediyoruz. Baskılı koli bantları paketleme ve ambalajlama alanında beklentilerinizi tam olarak karşılayabiliyor Ankara baskılı koli bandı çeşitlerinde nitelikle beraber ebatları da son derece önemlidir. Piyasa üzerinde farklı ebatlarda baskılı koli bandı modelleri yer alır. Baskılı koli bandı desteğimiz beklentilere fazlasıyla yanıt verebiliyor. Farklı seçim alternatiflerimiz ile ihtiyaç duyduğunuz çeşitleri tek tıkla inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Baskılı koli bandı modellerimiz uygun bütçelerle markanızın reklamını yapabilmenize yardımcı oluyor. Baskılı koli bandı modellerinde yılların verdiği destekle bir adım öne çıkmayı başarabildik. Baskılı bant ürünleri konusunda sizlerin yanında olmaya devam ediyoruz. Firmamız sahip olduğu pazar tecrübesi ile baskılı koli bandı konusunda sektörde söz sahibi olan firmalardan bir tanesidir. Yer aldığımız sektörde son teknolojik ekipmanlarımız ile tüm ihtiyaçlarınıza cevap verebiliyoruz.Başkent üzerinde koli bandı üretimlerimiz hız kesmeden devam ediyor.Biz imalat sürecinde kaliteye ve tasarıma büyük bir önem veriyoruz. Farklı metraj aralıklarında baskılı koli bandı üretebiliyoruz, Farklı renklerde üretilen baskılı koli bantlarımıza görsellerinizi net bir şekilde basabiliyoruz. Her türlü baskılı koli bandı işlerinizde bizlere güvenebilirsiniz. Şimdi bizleri arayarak hizmetlerimiz hakkında tüm detayları öğrenebilirsiniz.

Adres :  Karapürçek Mah. 505 Sk. No : 4 / 13 Altındağ - ANKARA

Mail : [email protected]

Telefon :  0312 911 37 03

GSM : 0530 731 88 91

Web : https://www.elikabant.com

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber