Gün Haber

Spor Tayt

Adidas Training Comfort Leggings spor tayt; yoga, pilates, fitness gibi sporlar yaparken kullanılabilecek en ideal spor ürünlerindendir.
ABONE OL
Abone Ol
Spor Tayt
Haberler / GÜN'ün ürünü
11 Temmuz 2020 Cumartesi 10:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Doğanın korunması ve geri dönüşüme destek vermek amaçları güdülerek üretilmiştir. Kumaşı son derece yumuşak ve elastiktir. Topuktan geçirmeli bir modeldir. Vücudu sararak toparlanmış ve fit bir görünüm sağlar. Ayrıca yüksek bel tasarımı ile bel bölgesini inceltir ve boyunuzun daha uzun görünmesini sağlar. Kumaşı %82 geri dönüştürülmüş naylon içeriklidir ve nefes almaktadır.

Spor Tayt İle Sağlıklı Zamanlar

Bu yüzden spor anında terlemenin neden olduğu vücuda yapışmayı ve nemin hissedilmesini engeller. Sezona ve modaya uygun olarak tasarlanmış olmasının yanında gelecek sezonlara da uyum sağlayabilecek nitelikte klasik bir modeldir. Yani her tarzla bütünleşebilir ve her zevke hitap eder . Aksesuar ya da fermuar gibi spor anında rahatsız edecek her türlü materyalden uzak bir tasarımdır. Tüm bu özellikleriyle spor pozisyonlarını rahat yapabilmek açısından kolaylık sağlar. Yıkama talimatları doğru uygulandığı zaman rengi ve yapısı bozulmaz. Dolayısıyla bu spor tayt uzun yıllar kullanılabilir. https://www.stilefit.com/siyah-tayt sitesinden bu ürünü aratarak kolayca ürüne ulaşabilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber