Gün Haber

60 Seconds Ojeleri ile Muhteşem Tırnaklar

Oje bir kadında elleri ve tırnakları çok daha güzel ve bakımlı görünmesini sağlayan bir makyaj malzemesidir. Renklerdeki sınırsızlık hali kişinin tercihine bağlı olarak değişkenlik gösterir.
ABONE OL
Abone Ol
60 Seconds Ojeleri ile Muhteşem Tırnaklar
Haberler / GÜN'ün ürünü
11 Temmuz 2020 Cumartesi 10:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Oje sürmek kolay olduğu kadar dikkatli ve özenli bir uygulama ister. Tırnak kenarlarına kaçırmadan pürüzsüz uygulanan ojeler elleri dikkat çekici hale getirecektir. Ojeli ellerin çok daha bakımlı ve çekici göründüğü gerçeği ortadadır. Günümüzde tek renk ojeler klasik anlamda uygulanmanın yanı sıra her tırnağa farklı renkler, simli ya da desenli ojeler tercih edilebilmektedir.

60 Seconds Ojesinin Özellikleri

Piyasada çok çeşitli markalarda ojeler vardır. Ama her oje estetik durmaz, kalıcı olmaz. 60 seconds süper shine ojeler Rimmel markasına aittir. Tırnaklara kattığı muhteşemlik ve 60 saniye içerisinde kuruma özelliğinin olması acil oje sürme gereksinimi olanlar için ideal bir durumdur. Aynı zamanda ojelerin bozulma süreleri de uzun sürelidir. 60 seconds da parlaklık payının yüksek olması tırnakları çok daha farklı göstermektedir.

60 seconds ojeleri için bir kat uygulamadan sonra bekleme süresi yoktur. Çok daha parlak görünmesi isteniyorsa 2. kat kişinin tercihine göre uygulanabilir. Kozmetik ürünleri satın alınırken her zaman için kaliteli ürünler alınması sağlık açısından önemli bir detay olduğundan Rimmel en güvenilir marka; https://www.cosmetica.com.tr/rimmel/ adresi  en güvenilir adrestir.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber