Gün Haber

En İyi Lohusa Ürünleri

Lohusa bayanların ihtiyaçları oldukça fazla olabiliyor. Özellikle yeni doğum yapmış bayanlar ve hamile kadınlar üzerinde rahat edebilecekleri kıyafetleri giymek isterler.
ABONE OL
Abone Ol
En İyi Lohusa Ürünleri
Haberler / GÜN'ün ürünü
3 Temmuz 2020 Cuma 15:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ancak burada tercih edilebilecek ürünler sıradan olmayıp, tamamen yeni doğum yapmış annelerin rahatı düşünülerek tasarlanmalıdır. Aksi halde hem bebek hem anne ve hamile kişiler tam anlamı ile rahat edemez.

Hamile Ve Yeni Doğum Yapmış Kadınların İhtiyaçları Nelerdir?

Hamile bayanlar için ihtiyaçlar daha çok hamile giyimden oluşmaktadır. Çünkü hamileliğin 3 -  4 ayından itibaren vücutta değişimler meydana gelir. Bu değişiklikler daha çok kilo alımları ile ilgilidir. Yine karın bölgesinde gerilme ve göğüs bölgesinde hassasiyet gibi durumlar da meydana gelebilir. Bu gibi durumlarda kullanılabilecek giyim ürünleri tamamen hamilelerin rahatı düşünülerek tasarlanmış olmalıdır. Burada hamile kadınların en çok ihtiyaç duyduğu ürünler ise hamile atletleri, hamile külotları, hamile pijamaları gibi ürünlerden oluşmaktadır. Bu ürünlerin kişilerin bedenini sıkmayacak ve rahatsız etmeyecek şekilde üretilmiş olması gerekir. Yine ürünlerde dikiş ve ütü kalitesi de en az kumaş kalitesi kadar önemlidir.

Lohusalar için en gerekli ürünler emzirme sütyenleri, emzirme atletleri, lohusa pijama, lohusa gecelik ve yeni doğum yapan geceliklerdir. Bu gibi ürünler kaliteli kumaşlardan seçildiği sürece lohusalık dönemleri daha kolay bir şekilde atlatılabilir. Özellikle yeni doğum yaptıktan bir hafta içinde vücut diğer günlere göre daha yorgun ve daha hassas olacağı için daha doğru kıyafetler seçilmelidir.

Hamile Ve Lohusa Giyim İçin En Doğru Adres

Lohusam web adresi sizler için en özel kıyafetlerle donatılmıştır. Gerek doğumdan önce gerekse doğumdan sonraki tüm ihtiyaçlarınızı bu adres üzerinden karşılayabilirsiniz. Adreste bebek giyim, anne giyim pijama takımları ve gecelikler, hamile ve lohusa aksesuarları gibi ürünleri en uygun fiyatlara bulabilirsiniz.

İlk kez bebek sahibi olacak anneler bu konuda deneyimsiz olabilir. Bu nedenle lohusam.com sitesinde yer alan çok satanlar kısmından en çok satan ürünleri görüntüleyip, ihtiyaçlarınızı belirleyebilirsiniz. Bu kategoride sizler için özel tasarımlı aksesuarlar, terlikler, hamile iç giyim, pijama ve gecelik gibi daha pek çok ürünü bulabilirsiniz.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber