Gün Haber

BB Krem Çeşitleri

BB kremler farklı ihtiyaçlarınıza tek bir ürün ile çözüm sunarlar. Hafif bir dokunuş isteyenler ve cildine ağır ürünler kullanmak istemeyenler BB krem çeşitlerini rahatlıkla tercih edebilirler.
ABONE OL
Abone Ol
BB Krem Çeşitleri
Haberler / GÜN'ün ürünü
2 Haziran 2020 Salı 09:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cilde verdiği aydınlık görünüm sayesinde genç ve güzel görünürsünüz. Ufak cilt tonu değişikliklerini kapatmak için de etkilidir. BB krem kullananlar hem doğal hem de pürüzsüz bir cilt görünümü elde ederler.

BB Krem Nedir?

Blemish Balm kelimelerinin baş harflerinden oluşan bir terimdir. İfade ettiği anlam ise renklendirilmiş nemlendirici olarak düşünülebilir. Ağır fondotenlerden hoşlanmayan kişiler BB krem çeşitlerini deneyebilirler.

Cildinizi aydınlatan ve ışıltı veren bir üründür. Üstelik nemlendirici özelliği sayesinde gün içinde cildinize ihtiyacı olan nemi vermiş olursunuz. Nemlendirme, güneşten koruma ve cilt tonu eşitleme özelliklerinin tamamını barındırır.

BB Krem Nasıl Kullanılır?

Eğer siz de doğallıktan yanaysanız BB kremi cildinize sürerek doğrudan dışarıya çıkabilirsiniz. Cildinizde doğal ve pürüzsüz bir görünüm oluşur. Bunun yanında makyaj bazı olarak da BB kremleri kullanabilirsiniz. Üzerine fondöteninizi sürdüğünüzde, bu baz sayesinde daha eşit bir dağılım elde edersiniz.

BB kremden elinize bir miktar sıktıktan sonra her yerine eşit olarak dağıtmalısınız. Nemlendirici içeriği de olduğundan oldukça kolay bir şekilde yayılır. Fondöten gibi ağır bir his bırakmaz. Boynunuza doğru sürerek, boynunuz ile yüzünüz arasındaki renk tonunu eşitleyebilirsiniz.

BB Krem ile Fondöten Farkları

  • BB krem içeriği son derece hafiftir. Bu nedenle kapatıcılık özelliği fondöten kadar güçlü değildir.
  • Fazla sorunlu ciltlerde kapatıcılık özelliği için fondöten tercih edilebilir. Bu durumda BB kremi makyaj bazı olarak kullanabilirsiniz.
  • BB kremin fondötenden en önemli farkı nemlendirici özelliğinin olmasıdır. Ayrıca gündüz nemlendiricisi sürmenize gerek kalmaz.
  • Fondöten sürdüğünüzde cilt üzerinde tortu kalabilir. Yüzünüze eşit dağıtmakta zorlanabilirsiniz. BB kremin yumuşak yapısında ise böyle bir sorunla karşılaşmazsınız.
  • BB kremin belirli bir düzeyde güneş koruma faktörü de vardır. Tek bir üründe birçok özelliği bir arada bulabilirsiniz.

Doğallığın ve genç görünmenin sırrının BB kremler olduğunu söyleyebiliriz. BB krem almak için https://www.recete.com/bb-krem/ sitesini ziyaret edebilir ve buradan alışveriş yapabilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber