Gün Haber

Hamilelikte Tüy Dökücü Krem Nasıl Seçilir?

Hamileyken birçok şey zor olduğu gibi istenmeyen tüyler ile uğraşmak da oldukça sinir bozucu bir durumdur.
ABONE OL
Abone Ol
Hamilelikte Tüy Dökücü Krem Nasıl Seçilir?
Haberler / GÜN'ün ürünü
18 Mayıs 2020 Pazartesi 09:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Günden güne büyüyen göbek zaten rahatsızlık veriyor bir de tüy dökücü ürünlerin kokusu, hamileleri rahatsız etmesin de ne etsin! Ağda ya da jilet bıçağı gibi yöntemler, cildi tahriş edip rahatsızlık verdiği için hamileler daha ağrısız ve daha kolay uygulanan yöntemlere yönelim göstermektedir. Bu durumda da karşılarına “hamilelik sırasında tüy dökücü krem kullanılabilir mi?” sorusu gelmektedir. Bu sorulara da uzmanlar tarafından ortak bir cevap verilmektedir ki o da epilasyon kremlerinin kullanımının güvenli olduğudur. Ancak bazı ürünlerin kendine has kokusu etkisinin önüne geçiyor ve hamileler zaten hassaslaştığı için daha rahatsız edici bir hale gelmektedir. Tüy dökücü kremlerini üretirken gebeleri de düşünen Bioder, hamilelikte tüy dökücü kremin nasıl seçilmesi gerektiğini bizlerle paylaştı. İşte, detaylar!

Tüy Dökücü Krem Seçimi

   Hamilelik sırasında kadınların hormon dengesi genel olarak değişmektedir ve bu değişim ile kılların büyüme hızları da artmaktadır. Kol, kasık, bacak, karın ve yüz bölgelerinde tüylenme fazla olmaktadır. Hamilelikte de bu hormon dengesi sebebiyle tüylenme artar ve bebek doğumu sonrasında 6 aylık periyotta hormonlar normal düzeyine döner. Her ne olursa olsun hamilelik döneminde istenmeyen tüyler alınır.  Bunun için tercih edilen tüy dökücü kremler ise eğer etkileri mide bulantısına sebebiyet verebilir. Eğer yine de kararlıysanız aşağıdaki adımları denemelisiniz.

  • Krem kullanım öncesinde talimatları okuyun.
  • Yaralı ciltlerde kullanmayın.
  • Hassas ciltlere özel üretilen kremleri tercih etmelisiniz ki her cilde uysun.
  • Daha önce kullandığınız bir ürün bile olsa küçük bir bölgede deneme yapmalısınız.
  • Bulunduğunuz ortamı havalandırın ki güçlü kokuların hissedilme oranı azalsın.
  • Kremi cildinizde fazla tutmanız zararlı olabilir bu sebeple de talimatları mutlaka okumalısınız.

Tüy Dökücü Kremleri Gebeler Nasıl Kullanmalıdır?

Bioder’in özel formülü olan ve her cilde, her kişiye uygun olarak üretilmiş olan tüy dökücü kremler, uygulama yapılacak olan bölgedeki bütün kılları kapsayacak şekilde yayılmalıdır. Bu yayma işlemini de kutudan çıkan ıspatula yardımı ile yapmalısınız. Sürme işleminden ortalama 3 dakika kadar sonra tüyazaltıcı etki görülebilir. Eğer ki kısa bir süre deneme yaparsanız da cildinize zararlı olup olmadığını görebilir ve ne kadar sürede etki ettiğini test edebilirsiniz. Eğer hassas bir cildiniz varsa ve güneşte çabuk kızarıyorsanız da üç dakikadan fazla tutmanız büyük zararlara sebep olabilmektedir. Ancak etkiyi göremediyseniz de ilk üç dakikadan sonra bir üç dakika kadar daha bekletebilirsiniz. Uygulamadan sonra da uygulama yapılan bölgesi bol su ile yıkayarak tamamen arındırma yapabilirsiniz.

Eğer ki sizler de vücudunuzdaki istenmeyen tüylerden kurtulmak istiyorsanız ve tamamen uzaklaşsın istiyorsanız, Bioder uzmanlarının özel üretimi olan ve vücuda hiçbir zararlı yanı dokunmayan hamilelik dönemindeki kadınlara da kullanım için uygun olan tüy dökücü krem yardımıyla hiç acı hissetmeden, kısa süre içinde tüylerden kurtulma sağlayabilirsiniz. Ayrıca Bioder web sitesini ziyaret ederek hem daha fazla detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz hem de tüm ürünleri inceleyebilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Ravza
 25 Ocak 2021 Pazartesi 15:25
Agiss tuy dokucu kremi gebelik.icin gecerlimi

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber