Gün Haber

Gameloop Android Emülatör Nedir? Nasıl İndirilir

Gameloop Android Emülatör’ü Tencent firması geliştirmiştir.
ABONE OL
Abone Ol
Gameloop Android Emülatör Nedir? Nasıl İndirilir
Haberler / GÜN'ün ürünü
29 Nisan 2020 Çarşamba 09:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gameloop Android Emülatör, PUBG Mobile (https://indirgeek.com/pubg-mobile-lite/) için geliştirilmiştir. 240 milyondan fazla ülkede ve 450 milyondan fazla oyuncuya hizmet veren, aynı zamanda 45 milyondan fazla aktif oyuncusu olan bir platformdur.

Gameloop Android Emülatör Nedir?

Gameloop Emülatör’e bakıldığında; yenilenen ismi ile beraber içeriğinde de azı değişikliklerin olduğu görülmektedir. Farklı bir firmaya satışı ile beraber hem ismi hem de içeriği yenilenen emülatörde yeni sohbet odalarının oluşturulması, dünyanın her yerinden yeni oyuncuların bulunması, sesli sohbet edilebilmesi ve metin mesajlarının gönderilmesi gibi birçok özellik geliştirilmiş ve eklenmiştir.

Gameloop Android Emülatör’ün Güçlü Özellikleri Nelerdir?

Gameloop Android Emülatör’ün nitelikleri şöyledir:

  • PC oyunlarının yanı sıra mobil oyun ve uygulamalar için de oyunculara oyun kütüphanesi sunmakta ve buna göre konumlandırmaktadır. Dünyada yer alan son oyun bilgileri ve gerekli güncellemeler yapılabilmektedir. Kategoriye dahil olan bütün oyunların oyuncuları için eksiksiz bir oyun platformunun sağlanması mümkün olmaktadır.
  • Akıllı anahtar haritalama yapılandırması sayesinde oldukça hızlı ve benzersiz bir oyun deneyimi yaşanabilmektedir. Hem oynatıcılar hem de çoklu tıklatma kontrol işlemleri için özel konfigürasyon sağlanmaktadır. Kullanıcı arayüzünün temel özelliklerini gizlemek için basitleştirilmiş bir görünüme geçilmesi yeterlidir.
  • Hacker sayısının azalması amacı ile anti-trojan işlevi bulunmaktadır. Oyuncuların güvenliklerinin sağlanması ve gizliliğin korunması için özel TP güvenlik sistemi vardır.
  • Cihaz yapılandırması için oldukça az gereksinime ihtiyaç duymaktadır ve oyunculara en iyi deneyimi sağlamak için gelişime açıktır. Gameloop Android Emülatör’ün herhangi bir oyun ortamında kullanılması mümkündür. Mobil oyunlar ile oldukça uyumlıdır.

Gameloop indir - https://indirgeek.com/gameloop/

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber