Gün Haber

Analist Bu 3 Ethereum Rakibin Büyük Artış Bekliyor!

Kripto para piyasasında pek çok kripto para birimi Ethereum rakibi olarak değerlendiriliyor.
ABONE OL
Abone Ol
Analist Bu 3 Ethereum Rakibin Büyük Artış Bekliyor!
Haberler / REKLAM/ADVERTORIAL
16 Mayıs 2024 Perşembe 10:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ancak bir analiste bu 3 altcoin ve Ethereum rakibi ciddi bir yükseliş için hazırlanıyor olabilir. Peki, bu altcoin’ler hangileri, güncel durumlar neler ve hangi özellikleri dikkat çekiyor?

Analistin Artış Beklediği 3 Altcoin

Kripto para dünyasının popüler kripto stratejistlerinden bir tanesi, koşulların iyileşmesi durumunda piyasanın geri kalanından çok daha hızlı yukarı yönlü hareket edeceğini düşündüğü üç Ethereum (ETH) rakibinin adını paylaştı.

TheCryptoDog, sosyal medya platformu X’teki sahip olduğu binlerce takipçisine yaptığı açıklamada ilk olarak Near’dan (NEAR) bahsetti. NEAR’ın uzun vadeli bir yükseliş görünümüne sahip olduğunu belirtti.

Buna ek olarak analist bir sonraki adımda, diğer layar-1 altcoini olan AIOZ’u (AIOZ) da yakından takip ettiğini belirtti. Crypto Dog, AIOZ tarafında da birkaç aylık bir süre boyunca hodl etmeye istekli olduğunu belirtti.

Analistin radarına giren son altcoin ise 2024 yılının başında ortaya çıkan oyun odaklı kripto projesi Xai’den (XAI) başkası değildi. Analiste göre, XAI önümüzdeki haftalarda mevcut seviyesinden %60 oranında yükselişe geçebilir.

Tüm bunların yanında yatırımcılar finans dünyasında olduğu gibi kripto para dünyasında da her an her şeyin olabileceğini unutmamalı ve mutlaka kendi araştırmalarını kendileri yapmalı.

NEAR, AIOZ ve XAI Nedir?

Near Protocol (NEAR), merkezi olmayan uygulamaların (DApps) geliştirilmesi ve kullanılması için tasarlanmış bir blok zinciri platformudur. Yüksek ölçeklenebilirlik, kullanıcı dostu özellikler ve çevre dostu yapıya sahip olmasıyla dikkat çeker.

Öte yandan AIOZ Network, merkezi olmayan bir dijital medya dağıtım ağıdır ve AIOZ coin de bu ağın yerel kripto para birimidir. AIOZ Network, blockchain teknolojisini kullanarak medya içeriği oluşturma, depolama ve dağıtım süreçlerini yeniden yapılandırmayı amaçlar.

XAI Coin merkezi olmayan finans (DeFi) alanında kullanılan bir kripto para birimidir. XAI, Sablier platformu tarafından kullanılan bir para birimidir. Sablier, blokzincir üzerinde gerçek zamanlı, güvenli ve koşulsuz işlem yapabilen bir ödeme protokolüdür. XAI, platform üzerinde işlemleri kolaylaştırmak ve kullanıcıların zaman tabanlı olarak ödeme yapabilmelerini sağlamak için kullanılır.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber