Gün Haber

Fizyoterapist Mert Sevinç Sporcuların ve Hastaların Yanında Bir Destek

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 5 Şubat 1997 tarihinde doğan Mert Sevinç, sağlık alanında gösterdiği üstün performansla adını duyurmaya devam ediyor.
ABONE OL
Abone Ol
Fizyoterapist Mert Sevinç Sporcuların ve Hastaların Yanında Bir Destek
Haberler / REKLAM/ADVERTORIAL
13 Mayıs 2024 Pazartesi 16:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İlk ve ortaöğrenimini Çengelköy'de tamamlayan Sevinç, lise eğitimine Anadoluhisarı'nda devam etti ve Ümraniye Kültür Lisesi'nden mezun oldu.

Üniversite hayatına Medipol Üniversitesi'nde başlayan Sevinç, burada aldığı eğitimin yanı sıra personel trainer, pilates ve kick boks eğitmenliği gibi çeşitli sertifika programlarına katılarak kendini geliştirdi. Ancak gelişimine ara vermeden devam etmek isteyen Sevinç, lisans eğitimini tamamlamak için Gelişim Üniversitesi'ne geçti ve başarıyla mezun oldu.

Üniversite yıllarında birçok sağlık kuruluşunda staj yapma fırsatı bulan Sevinç, hem teorik bilgisini pekiştirdi hem de pratik tecrübeler edindi. Mezun olduktan sonra İstanbul'un çeşitli sağlık merkezlerinde çalışma fırsatı buldu. Medipol Hastanesi, Sancak Tıp Merkezi, Örnoram Fizik Tedavi Merkezi gibi önemli merkezlerde hem ortopedik hem de nörolojik rehabilitasyon alanında uzmanlaştı.

2020 yılında İstanbul Ümraniye'de kendi muayenehanesini açarak hastalara daha yakın bir hizmet vermeye başladı. Burada birçok ortopedik, nörolojik ve sporcu hastaya yardımcı oldu. Başarısı ve hastalarının memnuniyeti üzerine, 2021 yılında Bakırköy İncirli'de ikinci kliniğini açtı.

2023 yılında açtığı klinik spor merkezi ve pilates alanıyla daha geniş bir hizmet yelpazesi sunmaya başlayan Sevinç, İstanbul Ümraniye'deki büyük kliniğinde de aktif olarak çalışmalarını sürdürüyor. Spor kulüplerinden huzurevlerine kadar geniş bir yelpazedeki hastalara danışmanlık veren Sevinç, sakatlık ve rehabilitasyon konularında da destek oluyor.

Fizyoterapist Mert Sevinç, İstanbul Üniversitesi Egzersiz ve Spor Bilimleri lisans programını başarıyla tamamlayarak eğitimine devam ediyor ve hastalarına daha iyi hizmet sunabilmek için sürekli kendini geliştirmeye devam ediyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber