Gün Haber

Rektörden Kalite Komisyonu üyelerine teşekkür

AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Belgesi'nin alınmasına katkı sağlayan Kalite Komisyonu ekibiyle bir araya gelerek emekleri için teşekkür etti ve yeni dönem çalışmaları hakkında konuştu.
ABONE OL
Abone Ol
Rektörden Kalite Komisyonu üyelerine teşekkür
Haberler / KAMPÜS
17 Aralık 2021 Cuma 15:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AÜ Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Belgesi'nin alınmasına katkı sağlayan Kalite Komisyonu ekibiyle bir araya geldi. Komisyon üyelerine verdikleri emek için teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Özkan, yeni akreditasyon çalışmaları hakkında da bilgi verdi. AÜ Senato Salonu'nda gerçekleşen toplantıya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Turhan, Prof. Dr. Gülbin Arıcı, Prof. Dr. Cengiz Toker ile dekanlar, dekan yardımcıları, meslek yüksekokulu müdür ve müdür yardımcılarından oluşan Kalite Komisyonu üyeleri katıldı.

KALİTE KONUSUNA ÖNCELİK VERİLİYOR

Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Belgesi'ni alan 6 devlet üniversitesinden biri olduklarını ve YÖKAK tarafından akreditasyon sürecinde AÜ'nin başka üniversitelere örnek olacak çalışmalar yaptıklarını vurguladı. Göreve başladıklarında iki önemli unsura önem vermeye çalıştıklarını söyleyen Rektör Özkan, “Bu önemli unsurlardan birincisi pandemi nedeniyle uzaktan eğitimdi. İkicisi ise YÖKAK akreditasyon süreciydi. Biz bu iki faktörü önceledik ve her ikisinde de çok başarılı olduk. Hocalarımız her iki konu için de gece gündüz çok emek verdi" dedi.

YÖKAK ÖRNEK GÖSTERDİ

Akreditasyon belgesinin önemine dikkat çeken Rektör Özkan, “Biz 40 yıllık geçmişi olan büyük bir üniversiteyiz. Bizim akreditasyon sürecimizde alt yapımızın sağlamlığı kadar, idari ve akademik personelimizin bu konudaki motivasyonu da çok önemliydi. Akreditasyon süreci sonrasında YÖKAK'ın bize geri bildirimi çok örnek bir üniversite olduğumuz yönünde oldu. O anlamda ben gurur duydum. Sizler bunu başardınız ve çok emek verdiniz, teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

KALİTELİ EĞİTİM VE FARK YARATAN PROJELER

Üniversiteyi ileriye taşıyacak projeleri hayata geçirmek istediklerini anlatan Prof. Dr. Özlenen Özkan, “Bizim AÜ olarak iki ana hedefimiz var. Çok kaliteli eğitim vermek ve yaptığımız işle fark yaratmak. Bunun da pratiğe yansıması ancak ortaya çıkan ürünlerle olacak. Ben bu anlamda AÜ'nin akreditasyon alanında bir ekol yaratacağını düşünüyorum. Eğitimde de aslında bazı şeyleri değiştirmek gerekiyor. Biz buna yavaş yavaş Tıp Fakültesi'nde başlıyoruz. Diğer bölümlerde de yapacağımızı ümit ediyorum" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber