Gün Haber

Pancar çorbası tarifi, nasıl yapılır?

Vitamin ve mineral bakımından zengin olan pancarı, en çok turşu halinde tüketiyoruz. Ne yazık ki taze haliyle çok rağbet görmeyen pancarın bu tarifi, sıradan çorba tariflerine sağlıklı bir mola vermenizi sağlarken, göz alıcı rengiyle şık sunumlar yapabilmenize de yardımcı olacak.
ABONE OL
Abone Ol
Pancar çorbası tarifi, nasıl yapılır?
Haberler / YEMEK
16 Kasım 2022 Çarşamba 13:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Pazardan aldığınız ve değerlendirmek istediğiniz pancarları veya haşlayıp buzdolabında muhafaza ettiklerinizi kullanmak için nefis bir tarif.

Sarımsak ve krema ile keskin pancar tadını yumuşatarak hazırladığımız bu çorbanın içimi de yapılışı da çok kolay! Davet sofralarınızın ve akşam yemeklerinizin yeni gözdesi pancar çorbası tarifi için haydi sizi mutfağa alalım!

Malzemeler

3 yemek kaşığı zeytinyağı

2 adet kuru soğan

3 diş sarımsak

2 yemek kaşığı un

3 adet pancar (haşlanmış)

1 çay kaşığı tuz

1 çay kaşığı karabiber

1 litre su

1 paket krema

Nasıl Yapılır?

Küçük küpler halinde doğranmış soğanları, zeytinyağında kavurun, ardından doğranmış sarımsakları ekleyin. Soğan ve sarımsağa un ekleyip karıştırın. Pancarları tencereye alıp tuz ve karabiberini ekleyin, karıştırın. 1 litre suyu tencereye ekleyip kaynamaya bırakın. Kaynayan çorbayı blenderla pürüzsüz hale gelene kadar çekin. Afiyet olsun.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber