Gün Haber

Mehmetçik Vakfı'na bağışta bulundu

ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde Mehmetçik Vakfı'na 10 bin TL bağışta bulunan Hüseyin Çelik (83), makbuzunu eşiyle ziyaret ettiği Kaymakam Ömer Çimşit'e teslim etti.
ABONE OL
Abone Ol
Mehmetçik Vakfı'na bağışta bulundu
Haberler / Antalya
20 Nisan 2021 Salı 10:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Korkuteli'ne bağlı Karşıyaka Mahallesi'nde oturan Hüseyin Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına destek verdi. Hüseyin Çelik, Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı'na 10 bin TL bağışta bulundu. Hüseyin Çelik, eşi Ayşe ile Kaymakam Ömer Çimşit'i makamında ziyaret ederek bağış dekontunu teslim etti.

Hüseyin Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı ulusa sesleniş konuşmasından çok etkilendiğini dile getirerek, "Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı'na 10 bin TL bağışta bulunup dekontunu Kaymakam Ömer Çimşit'e takdim ettim. Karınca kadarınca bir yardımda bulundum. Bütün insanları bu kampanyaya destek vermeye davet ediyorum" dedi.

Kaymakam Ömer Çimşit de "Dayanışma ve dostluk rüzgarları, bu kadim topraklarda esmeye hep devam edecek. Hüseyin Çelik amcamıza desteği için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber