Gün Haber

Sur Yapı Antalya'da 678 daire daha teslim etti

Sur Yapı tarafından inşa edilen Antalya Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yapımı tamamlanan 678 daire daha törenle hak sahiplerine teslim edildi. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, 'Sur Yapı ailesi büyümeye devam ediyor' dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Sur Yapı Antalya'da 678 daire daha teslim etti
Haberler / Antalya
19 Nisan 2021 Pazartesi 18:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nde ikinci anahtar teslim töreni gerçekleştirildi. Yapımı tamamlanan 678 daire daha hak sahiplerine teslim edildi. Pandemi nedeniyle sınırlı katılımcı ile gerçekleştirilen törene Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, online olarak katıldı.

963 HAK SAHİBİNE DAHA DAİRELERİ TESLİM EDİLECEK

28 Temmuz 2020'de gerçekleştirilen ilk anahtar teslim töreninde A Parseldeki 9 blokta 606 dairenin bitirilerek, 460 hak sahibine anahtarlarının teslim edilmişti. ASAT altyapıda içme suyu, kanalizasyon, yağmursuyu hatlarını 35 milyon liralık yatırımla tamamladı. A ve E parselleri etrafında yeni yollar sıcak asfaltla kaplandı, kaldırım çalışmaları yapıldı. Alanın bitki ve peyzaj çalışmalarını da gerçekleştirildi.

10 blokta yapımı tamamlanan 678 dairenin 472 tanesini de bugün hak sahiplerine teslim edildi. Bundan sonra da sırasıyla D1 parsel, D2 parsel, E2 parselde toplam 1140 daire tamamlanarak, 963 hak sahibine daireleri gelecek aylarda teslim edilecek.

“SUR YAPI AİLESİ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR”

Teslimlerle ilgili bilgi veren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas ise şunları söyledi:

 “Antalya’da inşa ettiğimiz yeni şehir adım adım gerçeğe dönüşüyor. Antalya projemizin ilk etabı olan Park Etabı’nın 606 daireden oluşan 9 bloklu A parselinde, 2020 Haziran ayında teslimlerle birlikte yaşamı başlatmıştık. E ve D parsellerindeki 472’si hak sahiplerinin olmak üzere toplamda 678 dairenin daha teslimiyle Sur Yapı ailemiz büyümeye devam ediyor. Bu parsellerdeki dairemizin geçtiğimiz aylarda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın desteği ile iskanlarını almıştık. Biz de dairelerimizi tamamlayıp Antepe’ye teslim ettik. Nihayet bugün, gerçekleştirilen törende daire sahiplerimiz evlerinin anahtarlarına kavuştu. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Yeni daire sahiplerimize evlerinde sağlık ve huzur içinde yaşamalarını diliyorum” 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber