Gün Haber

Koronavirüsten bugün 57 kişiyi kaybettik

Sağlık Bakanı Koca: "57 CAN kaybı, 1.527 yeni hasta. Virüs sevdiklerimizi bizden ayırıyor. Bu gidişe dur diyecek olan Birlik ve Beraberlik içinde mücadeledir. TEDBİRde BİRLİK olalım virüse fırsat vermeyelim"
ABONE OL
Abone Ol
Koronavirüsten bugün 57 kişiyi kaybettik
Haberler / Sağlık
13 Eylül 2020 Pazar 19:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 demir
 13 Eylül 2020 Pazar 20:21
Sağlık Bakanı sadece konuştuğu ile kalıyor.İlk başlangıçta alınan tedbirler boşa gitti.Kademeli ve kontrollü yasaklar kalkmaya başlayınca kantarın topu kaçtı.Herkes sandı ki bu virüs bitti,kesinlikle düğün,nişan toplantıları ile kurban bayramında seyahat serbest olması vaka'ları patlattı.Bu her ikisinde yasak uygulansaydı bu günkü tablo ortaya çıkmazdı.Bu günden sonra ise sıkı yasaklar gelmeyeceğine göre yukarıda verileri biz her gün göreceğiz.Etrafınıza bakın bir sürü covid 19 hastası var,anlaşılan her haneye girecek,sürü bağışıklığı başlamış gibi,millet aşılana kadar herhalde bayağı bir kimse bu hastalığa yakalanacak.Hiç değilse maskeyi her yerde takmak lazım,virüse maruz kalınırsa az almak için faydası olacağı kesin.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber