Gün Haber

Rektör seçildikten sonra ilk kez aynı kareye girdiler

Antalya Valisi Ersin Yazıcı ile Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in koronavirüs tedavisi gördüğü hastaneye giderek sağlık durumu ile ilgili bilgi aldı.
ABONE OL
Abone Ol
Rektör seçildikten sonra ilk kez aynı kareye girdiler
Haberler / Sağlık
11 Eylül 2020 Cuma 15:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Başkan Muhittin Böcek’in son durumu hakkında yoğun bakım hocalarından bilgi alan Rektör Özkan, Akdeniz Üniversitesi olarak tüm imkanlarıyla her zaman desteğe hazır olduklarını kaydetti. Başkan Böcek’in durumunu özel olarak yakından takip ettiklerini ifade eden Rektör Özkan, Başkan’ın yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileterek en kısa sürede sağlığına kavuşması temennisinde bulundu.

Özlenen Özkan bugün kampusta gazetecilerle buluşmuş ve Böcek'in sağlık durumuyla ilgili açıklama yapmıştı. O açıklama için TIKLAYIN

REKTÖRÜN EŞİ DE KARŞILAMAYA GELDİ

Bu arada, Akdeniz Üniversitesi’nde yüz nakli ile adını duyuran Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, eşi rektör olduktan sonra ilk kez birlikte gazetecilerin objektiflerinde aynı karede görüldü.

Ömer Özkan, hastaneye gelen Vali Ersin Yazıcı’yı karşılayan Rektör eşi Özlenen Özkan’ın hemen yanında yer aldı. Ömer Özkan’ın bu karşılamada bulunduğuna ilişkin haber ve fotoğrafı da Akdeniz Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Şubesi basın bülteni ile servis etti.

Hastane yönetiminin Başkan Böcek ile ilgili verdiği bilgilendirme toplantısına Antalya Valisi Ersin Yazıcı ve Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan ile birlikte Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ile hastane yönetimi ve Başkan Böcek’in oğlu Gökhan Böcek ile yakınları katıldı.

 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 12 Eylül 2020 Cumartesi 07:06
Çok kötü bir hastalık,Dünya'yı kasıp kavuruyor.İnsanlarda psikoloji bırakmadı.Tamamen şansınıza bağlı,sosyal yaşam devam ediyor,denk geldiğinde virüsü alıyorsunuz.Kimi evde geçirirken kimide kısa zamanda vefat ediyor.Muhittin Böcek gibi çok ağır geçirenlerde var,sonuçta kişisel tedbire azami dikkat etmek gerekiyor.Ünlü biri olunca medyada duyuyoruz,her gün yazılıp çiziliyor,medyada bu tür haberlerin alması iyi,hiç değilse toplum işi ciddiye alır.Şu an tedavi olan herkese geçmiş olsun deriz.Tıp elinden geleni yapıyor,gerisi takdiri ilahı.
 eeee
 11 Eylül 2020 Cuma 17:30
her başarılı kadının arkasında başarılı bir koca vardır. böylemiydi bu söz. bir dakkika düşüneyim
 edebiyat
 11 Eylül 2020 Cuma 17:04
rektörümüze güveniyoruz

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber