Gün Haber

"Kliniği stabil olup, son kontrol PCR testi negatif çıkmıştır"

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in son kontrol PCR testi negatif çıktı.
ABONE OL
Abone Ol
Haberler / Sağlık
12 Eylül 2020 Cumartesi 14:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarından, hastanede yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedavisi süren Başkan Böcek'in son 24 saatlik sağlık durumuyla ilgili doktorlarından alınan bilgi paylaşıldı.

Açıklamada, "Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in takip ve tedavisi yoğun bakımda devam etmektedir. Kliniği stabil olup, son kontrol PCR testi negatif çıkmıştır" ifadelerine yer verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 demir
 12 Eylül 2020 Cumartesi 23:03
Yapılan testi negatif çıkabilir, ama bizim anladığımız pozitif iken virüs akciğerde tahribat yapmış, bu nedenle de hava alıp vermede ciğeri şu an için yetersiz kalıyor,onun içinde makineye bağlanıyor.Dolaysıyla bu durumu devam ediyor,stabil dedikleri durum bu,anlaşılan akciğeri ne zaman kendisini toplar ve kendi kendine aldığı hava yeterli olur,o zaman stabil durumdan çıkar.Halkın anlayacağı şekilde açıklasalar iyi olacak.Herkes tıp okumadığına göre bundan sonra daha açık bir şekilde açıklarlar ise iyi olur.Vatandaşta merak ediyor,açık açık her şeyi öğrenmesi de hakkı olsa gerek.
 çağlarcalı
 12 Eylül 2020 Cumartesi 22:53
halkın anladığı dilden yazın artık. ne stabil.pcr negatif se iymi kötümü
 ccc
 12 Eylül 2020 Cumartesi 19:17
yani iyi birşey mi. pcr negatif. adam iymi kötümü. bir haber bile yok yaa.makinatya bağlı mı yaşıyor. tam bir açıklama yapın.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber