Gün Haber

Hırsızlık için 'turne'ye çıkmış

ANTALYA'da 3 evden hırsızlık olayına karışan A.G., saklanmak için girdiği AVM'de yakalandı. Polis, şüphelinin hırsızlık için başka illerden geldiğinin tespit edildiğini söyledi.
ABONE OL
Abone Ol
Hırsızlık için 'turne'ye çıkmış
Haberler / Antalya
13 Haziran 2014 Cuma 11:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kepez İlçesi, Kültür Mahallesi'nde bir evin çelik kapısının kilidi kırıp içeri giren 19 yaşındaki A.G., ev sahiplerinin eve gelmesi üzerine paniğe kapılıp kaçmaya başladı. Yakalanma korkusuyla Fabrikalar Mahallesi'nde bir AVM'ye giren şüpheli, Kepez Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Gözaltına alınan A.G.'nin, aynı gün içinde Muratpaşa İlçesi Memurevleri Mahallesi'nde bir ev ile Kepez İlçesi'nde de bir evi soyduğu belirlendi. Polis, hırsızlık suçlarından sabıkası bulunduğu belirtilen A.G.'nin, çevre illerde de hırsızlık olayına karıştığını, yaz mevsimi nedeniyle Antalya'ya hırsızlık amacıyla geldiğinin tespit edildiğini söyledi. A.G'nin, ifadesinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber