Gün Haber

KUTSO'dan Çetinkaya'ya teşekkür ziyareti

AVRUPA Kalite Araştırmaları Kuruluşu (ESQR) 'En iyi kalite uygulamaları 2014' ödülünü alan Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Hüdavendigar Günay ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.
ABONE OL
Abone Ol
KUTSO'dan Çetinkaya'ya teşekkür ziyareti
Haberler / Antalya
12 Haziran 2014 Perşembe 16:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 KUTSO Başkanı Günay, ESQR tarafından verilen 'En iyi kalite uygulamaları 2014' ödülünün ilçeye kazandırılmasının önemine değinerek, "Ödülün yerel yönetimlere özel ilgi gösteren Avrupa'dan gelmesi bizi çok memnun etti. Ödülün alınmasında emeği geçen başta Belediye Başkanımız Hüsamettin Çetinkaya olmak üzere tüm belediye personelini kutluyoruz" dedi.
 
 Başkan Çetinkaya da geçen yıl aldığı 'Sokrates en iyi şehir' ödülünün ardından bu yıl da böyle bir ödüle layık görülen Türkiye'deki ilk kent olduklarına dikkati çekti. Çetinkaya, "Sonuçta yapmış olduğumuz hizmetlerle, Türkiye'de öncülük yapan bir kurum konumuna geldik. Kalite bir ekip çalışmasıdır. Bizim hiçbir başvurumuz olmadan bizi araştırıp bu ödüle layık görmeleri, bu ödülü daha çok anlamlı kılıyor" diye konuştu.
 
 Ziyaretin sonunda KUTSO Başkanı Günay, Başkan Çetinkaya teşekkür plaketi verdi.

Ekrem KARAMAN/KUMLUCA, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber