Gün Haber

Aradaki farkı bulun

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, kendisine eski rektörden kalan makamındaki küçük boyuttaki Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafının aynısını daha büyük bir boyutta bastırtıp eskisiyle değiştirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Aradaki farkı bulun
Haberler / KAMPÜS
28 Eylül 2020 Pazartesi 10:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Prof. Dr. Özlenen Özkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Akdeniz Üniversitesi rektörü olarak atandıktan birkaç gün sonra görevi eski Rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal’dan devralmıştı. O gün, yani Özlenen Özkan koltuğa oturduğu ilk gün, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Atatürk resminin hemen altındaki küçük fotoğrafı dikkat çekti.

Bu fotoğraf, Özlenen Özkan'ın makamına oturduğu ilk  gün çekildi. Hemen arkasındaki Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafının küçük boyutta olması dikkat cekiyor.

Cumhurbaşkanlığı forsunun yer aldığı Erdoğan’ın bu küçük fotoğrafı, yeni rektörün koltuğa oturduğu günden itibaren yaklaşık 40 gün aynı yerde kaldı. Ancak, son birkaç gündür bu fotoğraf, daha büyük bir boyutta basılmış olanı ile yer değiştirdi.

Bu fotoğraf Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Vali Ersin Yazıcı ve AK Parti İl Başkanı Taş'ın ziyareti sırasında çekilmiş. Erdoğan fotoğrafı yine küçük boyuttaki haliyle makam koltuğunun hemen arkasında duruyor.

Rektörün koltuğa oturduğunda sağında kalan cumhurbaşkanının fotoğrafı, bu kez sol tarafına denk gelecek şekilde konuldu.

Bu fotoğraf ise bir kaç gün önce ATSO Başkanı Davut Çetin ve beraberindeki heyetin ziyareti sırasında çekildi. İlk günkü Erdoğan fotoğrafının aynısı daha büyük bir boyutta bastırılıp konulmuş. 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Özkan özel
 8 Ekim 2020 Perşembe 11:41
Yalakalığın bu kadarına pes.
 
 29 Eylül 2020 Salı 08:55
ARTIK BU ŞEKİLCİLİĞE SON VERME ZAMANI GELMEDİ Mİ? İCRAATA BAKMA ZAMANINA GEÇELİM
 Fark
 28 Eylül 2020 Pazartesi 14:24
Atatürkün resmi büyük, Reisin fotoğrafı küçük olmuş. Beğenmedim bu olmamış fark bu
 A.Rıza ÖZÇELİK
 28 Eylül 2020 Pazartesi 11:29
Üniversitenin geleceği için yapılması gerekeni yapıyor. Bazı şeylerin yapılması için gerekn yapılmıştır.
 Zerhari Aymedov
 28 Eylül 2020 Pazartesi 11:17
Uncalı'daki Çevikkuvvet'e polislerimiz girerken merdivenden yukarı doğru çıkarken başları aşağıda sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip beyin fotoğrafı karşılıyor. Her polis merdivenden çıkarken başlar aşağıda dev fotoğrafın önünde eğilerek Çevikkuvvet Müdürlüğü'ne giriyor. Ki o bölümde de asla Mustafa Kamal'in resmi ya da görseli bulunmuyor.
 taş
 28 Eylül 2020 Pazartesi 10:35
Arkadaki fonda Atatürk fotoğrafı ve etrafı düşünülerek ilk yapıldığında gayet güzel yerleştirilmiş.Sonrasında daha önceki rektör Cumhurbaşkanının resmini küçük bir şekilde,şimdiki daha büyük bir şekilde fona bir yere koymuşlar ama ikisinin de yeri emanet gibi olmuş.Bunun bir yönetmeliği olması lazım,makamlarda ki arka fonda sadece Atatürk'ün mü fotoğrafı bulunacak,yoksa yanında o anki mevcut Cumhurbaşkanı'nın da fotoğrafı olacak mı,yönetmelik ne diyorsa onu yapmak gerekir.Ona görede o arkadaki fon düzenlenir,herkes kafasına göre yapınca böyle karışıklık çıkıyor.Dolaysı ile hangi Bakanlığın yetkisine giriyorsa bu konuda bir düzenleme genelgesi yayınlanmalı ve bir düzen içerisinde hareket etmeleri sağlanmalıdır.
 Ferhat
 28 Eylül 2020 Pazartesi 10:16
Tayyip Bey büyümüş

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber