Gün Haber

Tüy Dökücü Krem Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Genel olarak bakıldığında istenmeyen tüyler her insan için sorun oluşturmaktadır. Bu durum üstelik, yeni bir durum olmamakla birlikte artık sadece kadınların değil erkeklerin de mücadele verdiği olgulardan biri olmuştur.
ABONE OL
Abone Ol
Tüy Dökücü Krem Nedir ve Nasıl Kullanılır?
Haberler / GÜN'ün ürünü
16 Ekim 2020 Cuma 10:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Teknoloji geçtikçe istenmeyen tüyler ile olan mücadelede insanoğlu öne geçmeye başladı. Özellikle artık modern toplumlarda bir lüks olarak değil de adeta bir gereklilik halini alan “istenmeyen tüyler”den kurtulma mücadelesi üst seviyeye çıktı ve doğal olarak bu mücadelede kullanılan “silahlar”ın kalitesi arttı. İstenmeyen tüylerle kadınlı erkekli en büyük mücadele aracı tüy dökücü kremleri gösterebiliriz.

Peki Nedir Bu Tüy Dökücü Krem?

Tüy dökücü kremler, istenmeyen tüylerin üzerine uygulanarak onları geçici olarak yok eden kozmetik ürünlerdir. Bir çeşit depilasyon yöntemidir. Kılın protein yapısını bozarak dökülmesini sağlar. Tüy dökücü kremin sıklıkla tercih edilmesinin sebeplerinden birisi de pratik ve her zaman uygulanabilir ve her zaman erişilebilir düzeyde olmasından ileri gelir.

Bu kadar pratik olan bir istenmeyen tüy savaşçısının kullanma talimatı yok mu peki? Elbette var. Tüy dökücü kremlerden her zaman verimli ve sağlıklı bir çözüm elde etmek istiyorsanız belli başlı kullanım kurallarına uymalısınız. Bu şekilde hem daha sağlıklı hem de daha “kökten” çözümlere ulaşabilirsiniz.

Nasıl Kullanılıyor Bu Tüy Dökücü Kremler?

Tüy dökücü krem kullanmadan önce tüylerin olduğu bölgeyi duş jeli veya sabunla temizleyin. Krem öncesinde cildinizde kremli ya da yağlı bir doku olmaması gerekir.

Daha sonra tüy dökücü kremin içinden çıkan spatulanın üzerine kremi sıkın. Tüy dökücü kremi bu spatulayı kullanarak cildinize uygulayın. Ellerinizle uygulamak herhangi bir tahrişe ve alerjiye neden olabilir. Kremle tüm istenmeyen tüylerinizi kaplayın.

Cildinizin kızarmaması için kremi 6 dakikadan fazla tutmayın. Tüyleriniz spatulaya geldiğinde tıpkı ağda yapar gibi tüylerin çıkış yönünün tersine kremin tamamını temizleyin. Daha sonra cildinize ılık su tutarak kremin kalıntılarını da temizleyin. Yumuşak bir havluyla cildinizi kurulayın. İsteğe göre nemlendirici kullanabilirsiniz.

Kullanacağınız bölgeye göre tüy dökücü krem kullanın. En verimli sonuçları görmek istiyorsanız, Bioder tüy dökücü ürünleri deneyebilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber