Gün Haber

Suluk

Su içinde bulunduğu kabın kokusunu ve tadını hemen alır. Bu sebeple su saklamak için kullanılan sulukların sağlıklı kaplar olmasına dikkat edilmelidir.
ABONE OL
Abone Ol
Suluk
Haberler / GÜN'ün ürünü
28 Eylül 2020 Pazartesi 16:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sulukolarak tasarlanan kapların ana maddesinde BPA olmaması gerekmektedir. Yeniden kullanılabilir malzemeden yapılmış olan su kapları sağlıklı bir su tüketimi sağlamaktadır.

Gün içinde evin dışında suyun taşınması ve kullanılması için kullanılan suluk buzdolabına da konulabilmektedir. Kullanılacak suluğun kapağının pratik kullanıma uygun olması gerekmektedir. Bu özelliklere sahip suluklar günlük su tüketimini arttırmak için tasarlanmıştı.

Suluk Kullanımı Ve Su Tüketimi

Su yaşamın devamı adına oldukça önemlidir. Bu sebeple her gün belli bir miktar su tüketmeye özen göstermek gerekmektedir. Bu konuda özel tasarım olan suluk farklı boyutlarda ve renklerde hazırlanmıştır. Bu suluklar günlük su tüketimine ulaşılması için yardım edecektir.

Kendinize ve aile fertlerine uygun suluk modellerini incelemek ve bunlardan satın almak için https://www.tupperware.com.tr/ueruenler sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Buradaki suluklar sağlıklı yaşamın kapısını sizlere açmak için yardımcı olacaktır. Sağlıklı ürünlerle sağlıklı bir yaşam için bu ürünleri inceleyerek bu sulukları kullanabilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber