Gün Haber

Araç İncelemesi

Çeşitli otomobil modellerinin yazılımlarının kontrol edilebilmesini sağlayan ve bu özelliği ile araçlardaki arızaları kolay bir şekilde bulmanıza yardımcı olan geliştirilmiş arıza tespit cihazı profesyonel bir şekilde arıza tespiti yapmanızı sağlıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Araç İncelemesi
Haberler / GÜN'ün ürünü
15 Eylül 2020 Salı 09:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Volvo, Jaguar, WW, Toyota gibi farklı otomobil modellerinde kullanabileceğiniz ve özellikle SUV araçlarda arıza tespiti yapmanıza yardımcı olan Konya arıza tespit cihazı fonksiyonel özellikleri ile sizlere avantaj sağlıyor. Usb bağlantısı yapabileceğiniz ve çok az elektrik harcadığı için tasarruf etmenizi sağlayan bu cihaz sayesinde aracı baştan aşağı kontrol edebiliyorsunuz. Standart bileşenlere sahip olan arıza tespit cihazları sayesinde genel bilgileri kolay bir şekilde görebiliyor ve kontrol modülünü kullanarak hızlı bir şekilde kontrol yapabiliyorsunuz. Konya arıza tespit cihazı kullandığınızda servis ve bakım uygulamaların tamamını görebiliyor, elektrik sistemlerini tamamının çalışıp çalışmadığını test edebiliyor, şanzımanda bulunan arızalar görebiliyor, frenleri kontrol edebiliyor, süspansiyonları ve direksiyonu kontrol ederek olası arızalar görebiliyorsunuz.

İç Aksam Kontrolü

Yaylar ve amortisörler gibi aracın önemli kısımlarındaki arızaları da tespit edebiliyor, araç içi gövde ve iç aksamları tamamının yanı sıra tasarım fonksiyon ve onarım gibi bütün parçaları görebiliyorsunuz. Konya arıza tespit cihazı kullandığınızda yedek parça bilgilerini sistemde bulabilir servis ve bakım işlemlerinde çalışma sürenizi kısa aralıklara indirebilirsiniz. Ustalarınızın verimli bir şekilde çalışmasına imkan sağlayan bu cihazlar ile birçok araç markasının tüm modellerini kısa süre de inceleme imkanına sahip oluyorsunuz. Günümüzde tüm servislerde kullanılan ve profesyonel olarak tüm araçların kontrol edilmesini sağlayan Konya arıza tespit cihazı 70 derece sıcaklıklara kadar profesyonel olarak çalışmaktadır. Çok ekonomik fiyatlarla sizlere sunulan arıza tespit cihazı kendi içinde farklı modellere ayrılmaktadır. Arıza tespit cihazı tedarik etmeden ince bizimle iletişime geçerek cihazlar ve modeller hakkında bilgi almanız avantajınıza olacaktır.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber