Gün Haber

Turnuvayı kazananlara ödülleri verildi

Konyaaltı Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla belediye personeli arasında gerçekleştirdiği Masa Tenisi Turnuvası sona erdi. Turnuvada birinciliği elde edenlere ödüllerini Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Turnuvayı kazananlara ödülleri verildi
Haberler / Antalya
29 Ağustos 2024 Perşembe 14:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Konyaaltı Belediyesi’nin personel arasında motivasyonu ve dayanışmayı artırmak amacıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlediği Masa Tenisi Turnuvası sona erdi. Turnuvada derece elde edenlere ödülleri Konyaaltı Belediyesi’nde düzenlenen törenle verildi.

ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

Turnuvada kadınlarda birinciliği Seyhan Atik Akkaya, erkeklerde ise Yüksel Ulen elde etti. Birincilere ödüllerini Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan verdi. Turnuvanın personel arasında motivasyonu ve dayanışmayı artırdığını, bu tarz etkinliklere devam edeceklerini belirten Başkan Kotan, turnuvaya katılan ve turnuvada derece elde eden tüm personeli kutladı. Turnuvanın 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yapılmasının ayrı bir önem taşıdığını vurgulayan Başkan Kotan, “Zafer Bayramı'nın coşkusunu bu turnuva ile pekiştiriyoruz. Sporun birleştirici gücünü hep birlikte hissediyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber