Gün Haber

Antalya ve 10 ilde FETÖ operasyonu; 20 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Antalya'nın da bulunduğu toplam 11 ilde FETÖ’ye yönelik operasyon düzenlendiğini ve 20 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya ve 10 ilde FETÖ operasyonu; 20 gözaltı
Haberler / Antalya
29 Ağustos 2024 Perşembe 07:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya platformundan Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Daire Başkanlığı, İstihbarat Başkanlığı ve KOM Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri TEM ve KOM Şube Müdürlüklerince Adana, Ankara, Antalya, Çorum, Elazığ, İstanbul, İzmir, Ordu, Samsun, Kahramanmaraş ve Van’da FETÖ’ye yönelik “Kıskaç-25” operasyonu düzenlendiğini bildirdi.

20 şüphelinin yakalandığı, bunların örgütün sözde “Askeri mahrem yapılanması” içerisinde faaliyette bulundukları, ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları, örgüt içerisinde sorumlu şahıslarla irtibatlarının bulunduğu, örgütün kripto haberleşme programı “ByLock” kullanıcısı oldukları tespit edildi.  Yerlikaya, "FETÖ'ye yönelik operasyonlarımız kararlılıkla devam ediyor. Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; FETÖ’cülere göz açtırmayacağız. Terör örgütleri ve onların iş birlikçilerine karşı operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 29 Ağustos 2024 Perşembe 07:56
Dünya'nın hiç bir ülkesinde görülmemiş bir olay yaşadık.50 sene gibi bir zaman diliminde bu sümüklü Fethullah denen iblisi her Hükümet tanıyordu.Normal vatandaş bile artık bunun bir örgüte dönüştüğünü,kamu kurumlarında elemanlarının ilerlediğini,iş hayatından tutunda her alanda faaliyetlerinin arttığını görüyordu. Bir kesim bunun Devlet için tehlikeli olduğunu haykırmasına rağmen bazı iktidarlar kol kanat geriyordu.Hatta Fethullaçcı olmak artık avantaj haline gelmişti.Peki bütün bunlar olurken Bakanlık Makamında oturanlardan bazıları ne diyordu,Devletin kadrolarında FETHULLAÇCI var diyenlere KARGALAR bile güler diyorlardı ve ortalık alkışdan geçilmiyordu. 2007 ye kadar gelen bu örgüt artık Devletin polisinde,adliyesinde öyle güçlenmişti ki,her hafta sabah uyandığımızda Televizyonlarda ŞOK ŞOK OPERASYONLARLA düzmece ve sahte belgelerle başta TSK mensupları olmak üzere,yazarı çizeri,aydını cezaevlerine konuyordu.Bir kesim ise alkışlarla ASKERİ VESAYETTEN kurtuluyoruz diye naralar atıyorlardı.Televizyonlarda ağızlarından salyalar akarak FETÖ'ye destek olan Eski dönek solculardan tutunda kendisine gazeteciyim diyen TETİKÇİLER türemişti. 2010 yılına gelindiğinde ise YARGI adeta FETÖ'cülerle dolmuştu.Peki Dönemin ADALET ve İÇİŞLERİ Bakanları ne yapıyordu derseniz,adeta öylece seyir ediyorlardı. Ne zamanki 17/25 de oklar kendilerine döndüğünde feryat figana başlamışlardı.Ama yinede o tarihden sonrada General terfilerine bakın sürekli FETÖCÜLER terfi ediyorlardı.Çok basit 2015 de bile General olanlardan 15 Temmuz 2016 da kalkışmaya katılanlar vardı. 15 Temmuz 2016 ya gelindiğinde FETÖ ülke genelinde isyan ediyor ve Devletin tanklarıyla,uçaklarıyla saldırıya geçiyordu.Sanırım 252 vatandaşımız açılan ateşler sonucu ölüyorlardı,şehit oluyorlardı.Sonrasını biliyorsunuz,o tarihden beri 8 sene geçmesine rağmen hala FETÖ operasyonları yapılıyorsa,düşünün ülke genelinde nasıl örgütlenmişler. Kısacası kim veya kimler geçmişte bu örgütle iş tutmuşsa bu Dünya'dan gitmeden önce yargı önüne çıksınlar.Şu veya bu nedenle bu Dünya'da hesap vermeden giderlerse,öbür tarafta da 252 şehidimiz bilsinler ki hesap sorarlar.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber