Gün Haber

Serik bu cinayeti konuşuyor

ANTALYA'nın Serik ilçesinde aralarında husumet bulunan akrabalar arasında dün çıkan silahlı kavgada Ferit Çilenker'i (50) öldürüp, aile fertlerinden 3 kişiyi yaralayan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Serik bu cinayeti konuşuyor
Haberler / Antalya
28 Ağustos 2024 Çarşamba 18:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, dün saat 08.00 sıralarında Yeşilyurt Mahallesi Araplar mevkisinde meydana geldi. Ferit Çilenker'in annesine ait evin önünde bir araya gelen husumetli aile fertleri arasında tartışma çıktı. A.Ç., N.Ç., H.Ç. ve R.Ç. ile Ferit Çilenker, E.Ç., A.Ç. ve C.Ç. arasındaki tartışma, kavgaya dönüştü. Av tüfeğiyle açılan ateş sonucu Ferit Çilenker yaşamını yitirirken, yeğeni E.Ç., A.Ç. ve C.Ç. ise yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulansla hastaneye götürüldü. Ferit Çilenker'in cenazesi, otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Şüpheli A.Ç., N.Ç., H.Ç. ve R.Ç. gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerindeki aramada 8 av tüfeği ele geçirildi.

Ferit Çilenker'in cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerinin ardından güvenlik önlemi altında mahalle mezarlığına defnedildi. Ekiplerin, şüphelilerin evinin bulunduğu bölgede akrabalar arasında yeni olaylar yaşanmaması için güvenlik tedbiri bugün de devam etti.

Gözaltındaki A.Ç., N.Ç., H.Ç. ve R.Ç.'nin jandarmadaki işlemleri tamamlandı. R.Ç., cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldı. A.Ç., N.Ç., H.Ç. ise 'Silahla kasten adam öldürme’ ve ‘Silahla kasten yaralama' suçlarından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler adliyeye getirilirken jandarma ve komandolar geniş güvenlik önlemi aldı.

Yaralılardan A.Ç. ile C.Ç.'nin hastanede tedavisi sürerken E.Ç. ise taburcu oldu.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK (Antalya), (DHA)-

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 29 Ağustos 2024 Perşembe 08:13
Bu Serik de bu tür olaylar oluyor ve dikkat çekiyor.Neden diğer ilçelerde bu vakalara rastlanmıyor da Serik de oluyor.Yaşam biçimlerinde veya kültür düşüncelerinde aksayan bir sorun var gibi geliyor.Yetkililer bu olaya bir el atsalar.Kaymakamlık,polis,Jandarma,muhtarlar seminerler falan düzenleyerek bu soruna parmak bassalar.Olay olduktan sonra adli işlemleri yapmak kolay.Önemli olan Önleyici tedbirler almak.Son bir ayda sanırım ikinci cinayet vakası.Serik gibi kocaman bir ilçeye yakışmıyor.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber