Gün Haber

Instagram Hileleri

İnstagram hesabınızın daha fazla kişi tarafından takip edilmesini sağlamak ve daha çok takipçiniz olmasını sağlayarak popüler bir hesap olmak istiyorsanız mutlaka instagram takipçi kasma hilesi kullanmanız gerekiyor.
ABONE OL
Abone Ol
Instagram Hileleri
Haberler / GÜN'ün ürünü
17 Aralık 2019 Salı 09:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Doğal yollar ile elde edeceğiniz organik takipçilerin sayısı hedeflediğiniz sayıya ulaşamazsınız. Hedeflediğiniz takipçi sayısına ulaşabilmek için kullanacağınız hileler ile gerçek takipçilerden oluşan hile paketleri ile hesabınızın herhangi bir olumsuzlukla karşılaşması da söz konusu olmuyor. İnstagram takipçi sayınızın artması için kullanacağınız hilelerden dolayı hesabınızın güvenliği ile ilgili bir sorun yaşamıyorsunuz. İnstatakipcihilesi.net sitesinde yer alan fenomen hesapların kullandığı takipçi hilelerini kullanarak sizde fenomen bir hesap sahibi olabilirsiniz.

instagram takipçi hilesi kullanmak istediğinizde sizlere gerçek hesapların yer aldığı paketler ve sadece Türk hesaplarının yer aldığı paketleri de tercih edebilirsiniz. Tamamen gerçek hesaplardan oluşan hileleri kullandığınızda instagram filtrelerine yakalanma durumu da söz konusu olmuyor. İnstagram filtreleri gerçek hesap dışında bot hesapların yer aldığı takipçileri tespit ederek hesap kapatma yöntemini yaptırım olarak uyguluyor. Kullanacağınız hilelerde yer alan hesapların tamamı gerçek hesaplardan oluştuğu için bu tür bir durum ile karşılaşmıyorsunuz. Şifre güvenliğinizi sağlayabilmek adına 256 bit ssl şifreleme yöntemi kullanan site de instagram hesaplarınızın güvenli bir şekilde popüler bir hesap olmasını sağlıyor. Hesabınızın güvenliği maksimum düzeyde sağlandığı için güvenli bir şekilde hesabınızı yönetebiliyorsunuz.

Takipçi sayısı kadar önemli bir etken olan beğeni sayısı içinde instagram beğeni hilesi kullanabilirsiniz. Beğeni sayınızın otomatik olarak artmasını sağlayan bu hile paketinde tamamen gerçek hesaplar yer aldığı için instagram filtrelerine takılmadan hesabınızı yönetebiliyorsunuz. Paylaşımlarınızın daha fazla kişi tarafından beğenilmesi hem hesabınızın tanınırlığını artıracak hem de popüler bir hesap olarak daha fazla takipçi sayısına sahip olmanızı sağlayacaktır.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber